Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Julestemning og chokolade i Bruxelles

 • Storbyferie
 • Bruxelles
Pris fra kr. 6.289,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 4 overnatninger på det 5-stjernede hotel Warwich Brussel midt i Bruxelles inkl. guidet chokoladesmagning, sen check-ud, morgenmad og fly fra København eller Billund

I Bruxelles skydes julen i gang med manér! Lad jer fortrylle af de mange funklende julelys og dekorationer, smukke julesalmer, duften af brændte mandler og honninghjerter. På denne miniferie kommer I tæt på de søde sager, byen er berømt for, med en guidet chokoladesmagning. I bor i stilfulde omgivelser i et lækkert premium-værelse på det 5-stjernede hotel Warwich Brussel midt i byen, hvor I nyder godt af en 'grasse matinée' med stor morgenmadsbuffet og sen check-ud til kl. 14.00. Alors! Hvad venter I på?

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i premium-værelse på Hotel Warwick*****
 • Morgenmadsbuffet
 • Sen check-ud til kl. 14.00
 • Guidet chokoladesmagning i Bruxelles
 • Fri afbenyttelse af fitnessrum og sauna
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Håndbagage
Julemagi i Bruxelles

Fra 24. november og frem til 31. december 2017 kan I opleve et af Europas største julemarkeder midt i centrum af Bruxelles: Winter Wonders Brussels 2017. Det er en unik mulighed for at opleve Belgiens hovedstad fra sin allermest fortryllende side, når I slentrer under tusindvis af julelys til duften af hjemmebag og lyden af julesalmer.

Julemarkedet strækker sig over intet mindre end 2,5 kilometer, blandt andet hen over den storslåede Grand Place, Place Skt. Catherine og Bouse-de-Brouckère-gaderne. Få årets julegaver i hus i de mange forskellige boder, eller betragt det mere end 20 meter høje juletræ, hvor der hver aften er lys- og lydshow.

Snup en tur på skøjtebanen, eller tag en du holder af med op i det smukke pariserjul, hvorfra I kan beundre alle de smukke julelys og en betagende udsigt over byen. Begynder fødderne at blive kolde, kan I snuppe en kop varm kakao eller cappuccino på en af de mange caféer — måske med en belgisk vaffel til?

Warwick Brussels

 • Hotel
 • Bruxelles, Belgien
Warwick Brussels Front

Det 5-stjernede Hotel Warwick Brussels garanterer jer et ophold i Bruxelles med stil! Placeret i hjertet af hovedstaden imponerer hotellet med sin luksuriøse elegance. Indretningen er holdt i klassisk stil med træ, marmor og fløjl. Hotellet har et fitnessområde og sauna til fri afbenyttelse, og hver morgen står I op til en stor morgenmadsbuffet i hotellets restaurant.

 • +5
Læs mere
Warwick Brussels Premium Room

Premium-værelse

De stilrene premium-værelser er elegant indrettet med en komfortabel dobbeltseng, værdiboks, fladskærms-TV, gratis WiFi, eget badeværelse og kaffe- og tefaciliteter samt badekåber og badetøfler til rådighed.

Guidet chokoladesmagning

Smag jer gennem verdens bedste chokoladehovedstad på denne lille gruppesmagning i Bruxelles. I bevæger jer til fods rundt i byen og besøger Bruxelles' seks mest berømte chokolademestre, hvor I bliver budt på mindst 9 forskellige stykker chokolade og får 10% rabat på alt, hvad I køber med jer hjem. Jeres chokoladekyndige guide vil underholde jer med informative fortællinger undervejs og grupperne er med vilje af mindre størrelse, så I er sikret en personlig oplevelse! I skal ikke være bange for at overanstrenge andet end smagsløgene, for den samlede gåafstand er knap en kilometer.

I modtager jeres værdibeviser sammen med jeres rejsedokumenter inden afrejse. Print værdibeviserne ud og medbring dem til Bruxelles.

 • Turens varighed: 2½ time
 • Samlet gåafstand: 900 meter
 • Mødested: Royal Saint-Hubert Gallerierne i centrum
 • Tidspunkt: Kl. 14.00 (kom helst 5 min. før)
 • Slutpunkt: Place du Grand Sablon
 • Smagning: Mindst 9 praliner-chokolader
 • Besøg hos 6 forskellige chokoladebutikker
 • Engelsktalende guide
 • Ekskl. transport til og fra hotellet
 • Allergivenlig smagning kan bookes (kontakt venligst vores kundeservice)
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4,64 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Sen check-ud

Tilbuddet inkluderer sen check-ud til kl. 14.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Premium-værelse: Maks. 2 voksne

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du fuld pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Parkering i hotellets parkeringskælder koster 25 € per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Charleroi lufthavn (CRL): Tag toget Charleroi Sud A til endestationen Charleroi Sud, hvorfra I kan tage et tog til Bruxelles Central station. Herfra er der ca. 180 meter til hotellet. Turen tager ca. 90 minutter

Fra Bruxelles lufthavn (BRU): Tag et direkte tog til Bruxelles Central station. Herfra er der ca. 180 meter til hotellet. Turen tager ca. 20 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 5-stjernede hotel ligger lige i hjertet af Bruxelles' centrum, 15 kilometer fra Bruxelles Lufthavn og 60 kilometer fra Bruxelles Charleroi Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice