Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

På nordlysjagt i Tromsø

 • Oplevelse
 • Tromsø
Pris fra kr. 6.619,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag mod det kolde nord og tilbring 4 overnatninger på det 4-stjernede Radisson Blu Hotel Tromsø inkl. morgenmad og fly fra København

En af de ting, de fleste drømmer om at se, er nordlyset – de magiske grønne og lilla farver, der danser henover nattehimlen på den anden side af polarkredsen. Tag med til Tromsø, hvor I skal på jagt efter de mytiske lys – og måske også besøge samere, fodre rensdyr og på husky-safari? I får 4 overnatninger med morgenmad på et 4-stjernet hotel i centrum, og vil I rigtigt ud og opleve den norske natur, kan I tilkøbe en udflugt såsom snescooter-safari, hvalsafari eller en guidet tur på snesko! Det bliver en uforglemmelig rejse til det kolde nord!

Inklusive
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 16 år) på Radisson Blu Hotel Tromsø****
 • Morgenmad
 • Nordlysudflugt på dag 2 (inkl. varme drikke og kager)
 • Fly tur-retur fra København til Tromsø
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Snesko-tur
 • Tur med rensdyrkane & samer-kultur
 • Snescooter-safari
 • Husky-safari
 • Fodring af Samer-rensdyr
 • Vintereventyr. Informer venligst vores kundeservice om højde, vægt og skostørrelse på deltagerne
 • Hvalsafari
Tromsø

Langt oppe i Norge findes den naturskønne perle, Tromsø. Byen er den største by nord for polarcirklen og er beliggende i en fredelig verden af sne og is. Selvom solen ikke kigger frem her om vinteren, er det det rene eventyrland. Her kan I udforske alt det, Norge er kendt for: Nordlys, slædehunde, rensdyr, sne, bjerge og fjorde. Da efteråret og vinteren er mørk i Tromsø, er byen det perfekte sted at opleve det legendariske fænomen, nordlys. Glæd jer til at se stjernerne blinke og det smukke nordlys danse hen over himlen, mens I indånder den sprøde, rene bjergluft.

Radisson Blu Hotel Tromsø

 • Hotel
 • Tromsø, Norge
View Radisson Blu Tromso

Det 4-stjernede Radisson Blu Hotel Tromsø er centralt beliggende, tæt ved havnen i Tromsø, og er det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. I har fri adgang til fitness-centeret og saunaen, som ligger på 10. etage med en fantastisk udsigt over byen og de omkringliggende bjerge. Hotelrestauranten Aurora serverer lokale retter tilberedt med friske lokale råvarer, og lige i nærheden kan I nyde en øl på Rorbua Pub – det nordligste bryggeri i verden. Her kan I høre livemusik hver onsdag til lørdag.

 • +6
Læs mere
Room Radisson Blu Tromso

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset har udsigt over Tromsø og er indrettet med moderne møbler, klimaanlæg, fladskærms-TV, gratis WiFi og te- og kaffefaciliteter.

Inkluderet nordlysudflugt

På dag 2 sker det, som I har gået og ventet på – i dag skal I på jagt efter nordlyset! Kl. 18.30 bliver I hentet på hotellet og kørt til den base, hvor der er de bedste muligheder for klart vejr og dermed for at se nordlys. Undervejs ser I en kort film om fænomenet. I opholder jer i et komfortabelt indrettet hus, hvor der også er toilet. Guiderne har mange års erfaring, så der gode chancer for at få det smukke nordlys at se, omend det er et naturligt fænomen, som ingen kan garantere. I har mulighed for at låne overalls og kan drikke varm chokolade eller kaffe, spise en bid kage og kan gratis gøre brug af kamerastativer, der hjælper til at sikre gode billeder.
Turen varer 5-7 timer.

Valgfrie udflugter

Snesko-tur:
I bliver kørt til toppen af øen Tromsøya, hvor I lærer at tage jeres snesko på. Vandringen foregår i et malerisk område med birke- og granskove, hvor terrænet er fladt og til tider lettere kuperet. Undervejs får I lejlighed til at tage billeder, og der er indlagt en kort pause, hvor I får lidt varmt at drikke og en Lefse – et traditionelt, norsk fladbrød. Turen er egnet for begyndere og varer 2 timer. Udflugten finder sted på rejser fra den 1. november 2017 til den 31. marts 2018.

Tur med rensdyrkane & samer-kultur:
Rensdyrkane er blevet brugt som transportmiddel i den samiske kultur i adskillige år. På denne tur møder I rensdyrene og kommer på en kanetur med disse prægtige dyr. En lokal samisk guide vil fortælle jer mere om den samiske kultur og dens traditioner, og efterfølgende kan I nyde et traditionelt måltid med varme drikke. Husk at medbringe varmt tøj! Udflugten varer 4-5 timer og omfatter transport, engelsktalende guide, termisk beklædning, kanetur og et måltid med drikkevarer. Udflugten finder sted på rejser fra den 15. november 2017 til den 31. marts 2018.

Snescooter-safari:
Oplev den magiske norske natur med en lokal guide på denne snescooter-safari (2 personer per snescooter). På denne udflugt har I rig mulighed for at beundre den smukke natur og få taget en masse billeder til mindebogen. Jeres guide fortæller interessante fakta og deler historier om regionen, som I kører rundt i. Tilbage i lejren kan I få varmen med en frisk fiskesuppe med frisk brød til. Bemærk: I skal være over 18 år og have et gyldigt kørekort for at deltage i denne udflugt. Turen varer omkring 7 timer og omfatter transport med bus og færge, engelsktalende guide, termisk tøj med støvler og handsker, hjelm, suppe og drikkevarer. Husk at medbringe varmt tøj! Udflugten finder sted på rejser fra den 1. december 2017 til den 31. marts 2018.

Husky-safari:
Har I altid drømt om at tage på en kanetur med slædehunde? Her er jeres chance! Tromsø Husky Farms 120 slædehunde venter på jer. Kl. 08.30 vil I blive afhentet på jeres hotel og taget hertil. Efter en kort introduktion er det tid til en kanetur (i en gruppe, ca. 90 minutter) gennem den naturskønne dal, Breivikeidet. Udflugten omfatter transport, engelsktalende guider, termisk tøj med vinterstøvler og handsker, kaffe, te og traditionelle kager (lefse). Bemærk at slædeturen kræver et godt helbred. Udflugten finder sted på rejser fra den 15. november 2017 til den 31. marts 2018.

Fodring af rensdyr:
Rensdyr og det oprindelige nomadiske samerfolk er essensen af det nordlige Norge. Deres levevis er endnu meget lig deres forfædre, da de bor i telte og primært finder føde via jagt og fiskeri. I vil blive afhentet på hotellet kl. 09.45 og taget til en samer-lejr, hvor I får chancen for at se op til 200 rensdyr. Her kan I også prøve at fodre rensdyrene og selvfølgelig tage billeder af disse smukke dyr. En varm drik og et traditionelt samisk måltid fra bål bliver serveret i en hytte, og efter frokost vil I komme til at lære mere om den samiske kultur. Udflugten varer 3-4 timer og omfatter transport, engelsktalende guide, et varmt måltid, drinks og snacks. Udflugten finder sted på rejser fra den 15. november 2017 til den 31. marts 2018. Husk at medbringe varmt tøj!
Bemærk at det er muligt at få et vegetarisk måltid. Kontakt venligst vores kundeservice.

Vintereventyr:
Tag med på et eventyr på toppen af Tromsøya i et smukt område med skov og sne. Føl jer som børn igen, når I trasker gennem sneen med jeres snesko. Efter en gåtur på omkring en time vil I i fællesskab lave et lejrbål. Derefter kan I nyde varme drikke og lefse (en traditionel kage). I kan også bare slappe af eller måske slæde ned ad de sneklædte bakker. Husk at medbringe varmt tøj! Udflugten omfatter transport, engelsktalende guide, snesko og stave samt drinks og forfriskninger. Udflugten finder sted på rejser fra den 26. december 2017 til den 31. marts 2018.
Informer venligst vores kundeservice om højde, vægt og skostørrelse på deltagerne

Hvalsafari:
Drømmer I om at se hvaler? Nu kan drømmen blive til virkelighed! I vil blive afhentet kl. 08.30 og derefter kørt til en katamaran. På turen har I en storslået udsigt over fjordene og kysten, og I har ikke mindst muligheden for at se pukkelhvaler, spækhuggere og finhvaler, hvis I er heldige. Husk at medbringe varmt tøj! Turen varer 3-6 timer og er inkl. transport med katamaran, engelsktalende guide, film om hvaler, termisk tøj, redningsveste, kaffe, te og kiks. Udflugten finder sted på rejser fra den 1. December 2017 februar til den 15. februar 2018.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 16 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Valgfrie udflugter

Bemærk venligst at de valgfrie udflugter kan ændres ved omstændigheder, der er uden for TravelBirds kontrol. Ved bestilling af valgfrie udflugter, vil I modtage yderligere oplysninger herom på et senere tidspunkt. Partneren forbeholder sig retten til at foretage ændringer f.eks. i forbindelse med skiftende vejr

Udflugter

Alle rejsens udflugter er afhængige af vejrforholdene. Hvis udflugterne er aflyst af dårligt vejr, kan I vælge at arrangere en ny udflugt, som I kan gøre på hotellet. I kan alternativt bede om en refundering hos TravelBird. Kontakt venligst vores kundeservice for en refundering

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Radisson Blu Hotel Tromsø er centralt beliggende, tæt ved havnen i Tromsø. Det tager blot 10 minutter med bus (linje 42) at køre fra lufthavnen til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice