Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Oplev den magiske julestemning i Krakow

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Krakow
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.179,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie og ægte julehygge med 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Yarden Aparthotel Krakow inkl. morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Krakow er en magisk rejse tilbage i tiden. Det er en by med gamle gadelamper, gotisk arkitektur og brostensbelagte stræder, og disse tager sig særligt godt ud i juletiden, når sneen dækker tagene og lysene glimter overalt. I Polens tidligere hovedstad afholdes det årlige julemarked på byens store markedsplads, og her kan I købe flot julepynt og prøve polske julelækkerier. Bagefter kan I gå på opdagelse i historien og den jødiske kulturarv samt udforske det livlige natteliv. I bor i hjertet af Krakow, så der er nem adgang til alle mulighederne.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Yarden Aparthotel Krakow***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Krakow
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen
 • Udflugt til saltminen Wieliczka
 • Udflugt til Auschwitz
Krakows julemarkeder

Krakows største julemarked afholdes hvert år på den store markedsplads Rynek Główny, og den enorme, smukke markedshal Sukiennice danner de perfekte eventyrrammer for nogle hyggelige dage med juleindkøb og julehygge. Her kan I slentre mellem de mange træboder, der er dekoreret med gran, glitrende lys og guirlander. En vigtig del af polakkernes julepynt er krybbespillet, "szopki", og mange steder vil I kunne se flotte, udsmykkede krybber. Desuden kan I være heldige at se julesang og opvisning af traditionelle, polske folkedanse.

I boderne kan I købe bl.a. håndlavet julepynt, tæpper og hjemmesko i uld fra polske får, trælegetøj, keramik, glaskunst og andet håndværk fra lokale producenter. Der sælges også et stort udvalg af lækkerier som gløgg ("grzaniec galicyjski" på polsk), der serveres fra store trætønder, "oscypek" (røget, saltet fåreost), varme supper, honningkager, ristede nødder, polske øl og andet godt til ganen.

Markedet er åbent fra 24. november til 26. december 2017 fra kl. 10.00 til 20.00 (madboderne er åbne til kl. 22.00).

Hotel Yarden

 • Hotel
 • Krakow, Polen
Reception 2

Yarden Aparthotel Kraków ligger i centrum af Kraków ca. 1 km fra de store markedsplads, Rynek Główny. Hotellet er elegant indrettet med klassiske møbler, og udenfor finder I en hyggelig byhave. Hver morgen får I serveret morgenmad, inden I skal ud og opleve byens herligheder. Desuden kan I leje cykler (mod gebyr), og WiFi kan benyttes gratis på hele hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Hotel Yarden, room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De moderne indrettet dobbeltværelser er udstyret med et skrivebord, TV og telefon samt et privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Udflugter

I har mulighed for at tilvælge en guidet heldagsudflugt til saltminen Wieliczka eller koncentrationslejren Auschwitz. Læs om udflugterne her:

 • Udflugt til saltminen Wieliczka: Oplev den dybe, menneskegravede saltmine ca. 14 km fra Krakow. Saltminen har en labyrint af tunneler og gemte kamre, hvor I kan se fascinerende levn fra da saltminen var aktiv. I vil blive transporteret i minibus til saltminen, hvor I vil få en guidet rundtur. Udflugten kan foregå på engelsk, tysk, russisk, fransk, italiensk eller spansk.
 • Udflugt til Auschwitz: Se den største, tyske koncentrationslejr under 2. verdenskrig. I dag fungerer bygningerne som historisk museum og mindesmærke for de mange mennesker der mistede livet under krigen. I vil blive transporteret i minibus til Auschwitz, hvor I vil få en guidet rundtur. Udflugten kan foregå på engelsk, tysk, russisk eller fransk.
Krakow

Krakow undgik 2. verdenskrigs bomber, og landets næststørste by står i dag i al sin pragt. De brostensbelagte gader får masser af karakter fra renæssancehuse, gotiske kirker, hyggelige caféer og lokale butikker. Under den store markedsplads Rynek Główny ligger et spændende museum om byens middelaldertid, og I kan kombinere besøget med en tur op i tårnet på Maria-kirken. I kan også tage til den jødiske bydel Kazimierz, hvor I kan smage på det jødiske køkken, drikke polske pilsnere eller tage på historisk museum.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,60 PLN (ca. 0,50 €) per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen (kan tilvælges i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Personer over 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 50 PLN (ca. 12 €) per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Udflugter

I bookingprocessen er det muligt at tilvælge en udflugt, som udbydes af hotellet. Hvis opholdet er længere end 3 overnatninger, er det muligt at vælge 2 udflugter. Den første udflugt vil foregå på 2. dag af opholdet, og hvis I ønsker at ændre tidspunktet, kontakt venligst TravelBirds kundeservice. I vil modtage informationer om de(n) valgte udflugt(r), når I ankommer på hotellet. Børn mellem 0 til 3 år kommer med ind på forældrenes billet, og de kan sidde hos forældrene under transporten. Ordrebekræftelsen vil fungere som jeres kvittering

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocessen er det muligt at tilvælge transport mellem hotellet og lufthavnen, som udbydes af hotellet (maks. 4 personer i én bil). for børn mellem 0 til 3 år er transport gratis, hvis de sidder hos forældrene. Ordrebekræftelsen vil fungere som jeres kvittering

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Yarden ligger i centrum af Krakow ca. 1 km fra Krakows store markedsplads, Rynek Główny. Der er omkring 15 km fra lufthavnen i Krakow til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice