Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Vinterhygge og 4* hotel i Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
Pris fra kr. 4.129,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den hyggelige julestemning med 2, 3 eller 4 overnatninger på Leonardo Hotel Budapest inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København

Duften af søde kager, synet af smukt dekorerede markedsboder og den hyggeligste julestemning — besøg Budapest i juletiden og oplev, hvordan ungarerne fejrer denne højtid. På denne tur kan I slentre gennem de hyggelige gader og smage på kürtös kalács-kagen og Krampampuli (den ungarske version af gløgg). Det er altid spændende at opleve, hvordan andre kulturer fejrer julen!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i komfort dobbeltværelse på Leonardo Hotel Budapest****
 • Morgenmad
 • Adgang til fitness-område
 • Velkomstdrink
 • Fly tur-retur fra København til Budapest
 • Håndbagage
Jul i Budapest

Tag til Budapest i de kolde måneder, og oplev byens unikke charme på den tid af året. Festlighederne starter 27. november og varer helt frem til 2. januar. I denne periode fyldes Vörösmarty-pladsen med farverige boder, der sælger alt fra julepynt til fristende lækkerier. Stemningen bliver løftet yderligere med live-arrangementer, såsom koncerter og danseshows. Udover hjemmelavet pynt til juletræet, må I ikke gå glip af traditionelle ungarske julemad og kager. Prøv f.eks. farseret kål, duftende kødretter og grillede pølser. Til dessert kan I smage på en frisklavet strudel eller kürtös kalács, som er sødt brød dyppet i hakkede nødder, kokos eller chokolade. Er julemarkedet ved Vörösmarty-pladsen ikke nok, så kan Budapest byde på flere markeder ved f.eks. Liszt Ferenc-pladsen, Gozsdu Udvar eller lige ved siden af Allee-shoppingcentret på Buda-siden.

Leonardo Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Lounge

Det 4-stjernede Leonardo Hotel Budapest ligger centralt i Budapest ca. 300 meter fra Donaus bred. På hotellet finder I en 24 timers reception samt en restaurant, der serverer traditionelle og internationale retter.

 • +6
Læs mere
Comfort room

Komfort dobbeltværelse

Dette komfort dobbeltværelse er ca. 20 m² stort. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition/varme, værdiboks, TV, radio og telefon. Derudover har værelset et privat badeværelse med hårtørrer.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 4 € per person per dag (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Det 4-stjernede Leonardo Hotel Budapest ligger centralt i Budapest ca. 300 meter fra Donaus bred. Hotellet ligger omkring 20 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice