Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tysk natur og helpension i Sauerland

 • Miniferie
 • 2 eller 5 overnatninger
 • Winterberg
4 Anmeldelser
kr. 1.075,39 -34%
Pris fra kr. 719,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Indånd den friske luft i Sauerland og tilbring 3 eller 6 dage på Landgasthof Wüllner inklusive helpension, bowling, minigolf, besøg i en gammel mine med mere!

Genoplad batterierne i tyskernes naturfavorit Sauerland! Tilbring 3 eller 6 dage i Sauerland omgivet af uberørt natur, langt væk fra byens travlhed. Få ro i sindet, mens I tager en tur langs en af de certificerede og varierede vandrestier. Hop op på mountainbiken, nyd stillheden i skoven og bliv et med naturen. Med jeres SauerlandCard får I adgang og rabatter til en lang række aktiviteter, museer og attraktioner i regionen. Efter en dag i den friske luft kan I slappe af på Landgasthof Wüllner, som sørger for alle måltider samt en drikkevare til hvert måltid. Hotellet tilbyder endvidere en bowlingaften, minigolf, bordtennis, fri brug af hotellets fitnessrum samt et besøg til minedriftsmuseet i Ramsbeck. Pak bilen, vandrestøvlerne, og tag et smut til Sauerland — et paradis for vandreture, cykling og samvær!

Inklusive
 • Landgasthof Wüllner: 2 eller 5 overnatninger
 • Med helpension (inkl. 1 drikkevare per måltid)
 • Entrébilletter til minedriftmuseet 'Erzbergbaumuseum und Besucherbergwerk' i Ramsbeck
 • Bowlingaften
 • Minigolf (1 spil per person)
 • SauerlandCard
 • Fri adgang til hotellets fitnessrum og bordtennisborde
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Sauerland og Winterberg

Velkommen til idylliske Sauerland i det nordvestlige Tyskland. Jeres hotel ligger i den dejlige landsby Winterberg-Altenfeld, hvor I er tæt på adskillige cykel- og vandreruter i det bakkede landskab. Landskabet er afvekslende med høje bjerge, maleriske dale og smukke, uspolerede floder. Området er desuden kendt for sit rige dyreliv. Gå udendørs og udforsk de smukke omgivelser i Winterberg!

Landgasthof Wüllner

 • Hotel
 • Winterberg, Tyskland
Landgasthof Wüllner

Det familieejede Landgasthof Wüllner er en oase af afslapning for dem, som ønsker fred og ro efter en aktiv dag i den friske luft. Her mødes gammelt og nyt i en charmerende blanding af tysk landidyl og høj komfort. Fra hotellet har I udsigt ud til Sauerlands bakkede landskab, der uanset årstid inviterer til vandre- og cykelture i naturen. Hotellet byder på en daglig morgenbuffet, frokost og aftensmad i den hyggelige spisesal, hvor maden er hjemmelavet og tilberedt med råvarer fra lokale producenter. Vinkælderen indeholder et stort udvalg af vine, og der serveres forskellige pilsner-typer fra fadølsanlægget. Landgasthof Wüllner ligger kun 200 m fra centrum af Winterberg, hvor I finder caféer, restauranter samt indkøbsmuligheder.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Room1

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er 22 m² stort og har en dobbeltseng. Der findes yderligere fladskærms-TV og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Room2

Dobbeltværelse med 1 ekstra opredning

2 voksne per værelse

Dette værelse er 30 m² stort og har en dobbeltseng og en enkeltseng. Ligesom dobbeltværelset er der et fladskærms-tv og et badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer.

Room3

Dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger

2 voksne per værelse

Værelset er udstyret med en dobbeltseng og to enkeltsenge. Endvidere findes der fladskærms-tv og et badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer.

Room5

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er 16 m² stort og er udstyret med en enkeltseng. På værelset findes der yderligere et fladskærms-tv og et badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer.

Tips til området & SauerlandCard

Med jeres SauerlandCard får I adgang og rabatter til et stort udvalg af de største attraktioner i regionen. Bemærk venligst, at for at modtage kortet skal I betale turistskat. Ønsker I ikke at modtage kortet, behøver I ikke at betale turistskat.

 • Nyd en fantastisk udsigt på den 400 meter lange bro Panoramabrug i Winterberg. Fra broen kan I kigge ud over landsbyen, den smukke natur, bobslædebanen og helt til skiliften St. Georg Skischans
 • Har I eventyrlystne børn med på turen? Hvis ja, kan I give dem en uforglemmelig dag i klatreskoven Kletterwald. Her kan hele familien prøve de forskellige naturstier, balancere over smalle broer og kaste sig i reb fra træ til træ. Garanteret sjov for alle aldre!
 • Hvis I kommer til Winterberg i vinterhalvåret, skal I helt sikkert tjekke skiområdet i Winterberg. Området omkring Skiliftkarussell Winterberg er det største skiområde nord for Alperne og er takket være de 27 skilifte og over 28 km pister populære blandt mange skiløbere. Pisterne er opdelt mellem de syv forstæder Astenstrasse, Bremberg, Herrloh, Kappe, Kahler Asten, Sürenberg og Poppenberg. Er er man nybegynder, eller skal have sine børn i gang med at stå på ski, så er dette absolut et godt sted at starte
Erzbergbaumuseum und Besucherbergwerk

Opholdet inkluderer også et besøg i den gamle mine i Ramsbeck ca. 11 km fra hotellet. Mineindustrien var i flere århundreder Sauerlands levebrød. På minedriftsmusset 'Erzbergbaumuseum und Besucherbergwerk' skal I, udstyret med beskyttelseshjelme, køre med det elektriske minetog fra 1950'erne ned i de 300 meters dybe mineskakte. I det tilstødende minedriftsmuseeum kan I få indblik i livet som minearbejder og lære mere om minedriftens indflydelse på Sauerland.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Evt. turistskat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 14 år per Dobbeltværelse med 1 ekstra opredning
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per Dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger
Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-10 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 11-14 år: får 50% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Det er muligt at booke et enkeltværelse

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Forplejningen starter med middag på ankomstdagen og slutter den sidste dag med morgenmad.

Opholdet inkluderer:
Morgenbuffet hver morgen
Frokost fra kl. 12.00-13.00 bestående af snackbar, suppe eller madpakke, som I selv kan lave ved morgenbuffetten
Kaffe, te og bagværk fra kl. 15.30-16.30
Middag fra kl. 18.30-19.30 med 3-retters menu eller aftenbuffet
1 drikkevare per person til frokost og middag (herunder huset rød- og hvidvin, fadøl, læskedrikke og vand)

SauerlandCard

I vil modtage jeres SauerlandCard på hotellet. Sammen med kortet får I en brochure med oplysninger om de inkluderede attraktioner, rabatter og andre vigtige oplysninger, der følger med kortet. Under opholdet kan I besøge en attraktion én gang gratis eller til nedsat pris. Bemærk venligst, at for at modtage kortet skal I betale turistskat. Ønsker I ikke at modtage kortet, behøver I ikke at betale turistskat

Sted

Hotellet ligger midt i Sauerland i nærheden af den lille by Winterberg-Artenfeld og omkring 150 km fra Düsseldorf. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 550 km og ca. 700 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice