• Med fly
 • Med indkvartering

Svensk minicruise og hotel i Stockholm

 • Krydstogt
 • 3 overnatninger
 • Sverige
Pris fra kr. 3.169,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

1 overnatning på krydstogtskibet MS Birka Stockholm og 2 overnatninger på hotel i Stockholm inkl. havneafgift, morgenmad og fly fra København eller Billund

Har I lyst til at udforske Skandinaviens farvand? Så stik til søs med denne spændende miniferie til Stockholm, som kombinerer storby med krydstogtskib. I får 2 overnatninger på hotel i Stockholm samt 1 nat i selvvalgt kahyt på det elegante krydstogtskib MS Birka Stockholm. Glæd jer til at opleve hippe Stockholm med sine charmerende gader, rige kulturliv og stilfulde caféer og nyd udsigten ombord på skibet over Sverige og Finlands fascinerende øhav. I vælger selv, om jeres kahyt skal være med udsigt til havet. Rigtig god fornøjelse!

Inklusive
 • 2 overnatninger (første og sidste nat) i enkelt- eller dobbeltværelse på Scandic Ariadne*** (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning på krydstogtskibet MS Birka Stockholm i booket kabine
 • Morgenmad
 • Fly fra København eller Billund til Stockholm
 • Håndbagage
 • Havneafgifter og brændstofstillæg
Tilvalg
 • 3 timers sightseeing på HopOnHopOff bus
På sejltur gennem Sveriges ølandskab

Den allerbedste måde at opleve det fortryllende farvand mellem Sverige og Finland er fra vandet. I bevæger jer gennem et landskab af intet mindre end 30.000 øer i et malerisk syn af klipper, skærgårde og sæler. Jeres krydstogtskib MS Birka Stockholm, som fører jer sikkert gennem det fascinerende ølandskab, er en oplevelse for livet.

- Mødested: Stadsgardsterminalen, Box 15131, 10465 Stockholm, Sverige
- Afgang: Kl. 18:00
- Check-ind: Fra 2 timer til 30 minutter før afgang
- I går ombord på skibet 30 minutter før afgang
- Sejltid og ophold på skibet: I alt 22 timer

 1. Dag 1: Velkommen til Stockholm

  Velkommen til Sverige! Læn jer over sidemanden og tag et kig ud af flyets vindue, for allerede fra luften af kan I se de berømte øgrupper omkring Stockholm! Når I ankommer i lufthavnen, tager I turen ind til centrum og tjekker ind på jeres hotel, hvor I kan stille kufferterne og tage vandreskoene på, for nu skal I ud og udforske den svenske hovedstad. Oplev storbyens særlige bybillede, som forener historiske bygninger fra helt tilbage i 1300-tallet med en moderne opblomstring af arkitektur, gallerier og stormagasiner. Et must på denne første dag er en slentretur i Gamla Stan, et kig på Haga Slottet fra 1800-tallet, det svenske kongehus' sommerresidens, og en tur til torvehallen Saluhallen i Östermalm for en kulinarisk smagsoplevelse ud i nationalretter og delikatesser.

  Arlanda Airport -> Scandic Ariadne 42.7 km

  2

  Scandic Ariadne eller tilsvarende

  • Hotel
  • Stockholm, Sverige
  2

  Hotel Scandic Ariadne ligger ved færgeterminalen Värtan ca. 10 minutters kørsel fra Stockholms centrum. Hotellet byder på en moderne indretning og lyse, komfortable værelser. Hotellet har en charmerende gårdhave, som er overdækket, så I kan nyde en udendørs forfriskning uanset vejret. Nyd udsigten fra Sky Bar, spis middag i hotelrestauranten eller slap af i saunaen — og trænger I til at røre jer, kan I frit afbenytte fitnessrummet. Hotellets værelser er indrettet med trægulv og moderne møbler samt eget badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 2: Ombord på MS Birka Stockholm

  I står op til en god omgang morgenmad på hotellet, hvorefter I har god tid til at indtage Stockholms gader. Fortsæt sightseeingen fra dagen før, for I sejler først kl. 18.00.

  Stockholms maleriske øgruppe består af ca. 30.000 øer, skærgårde og klipper, der strækker sig omkring 80 km øst for Stockholm og ind i Østersøen. Øerne, hvor landmænd og fiskere plejede at bo, er i dag et populært feriested for Stockholms berømtheder med godt 50.000 feriehuse spredt over de større, beboelige øer. De mindre øer består af klippelandskab, hvor sæler ynder at opholde sig og andre bliver brugt af kajakklubber og andre vandsportsklubber.

  I nyder aftenen på skibet med middag, drinks og en fantastisk udsigt til det idylliske landskab. Efter jeres nat ombord, ankommer I til Mariehamn kl. 07.15. I spiser jeres inkluderede morgenmad på skibet, mens skibet fra kl. 09.00 nu begynder sin unikke rejse gennem verden af øer på vej tilbage til Stockholm. Når klokken nærmer sig 15.45, er det tid til at gå i land og tjekke ind på jeres hotel fra første nat.

  Scandic Ariadne -> Birka Cruises AB 10.5 km

  cruise ship night

  MS Birka Stockholm

  • Cruise Ship
  • Stockholm, Sverige
  cruise ship night

  MS Birka Stockholm er et krydstogtskib fra rederiet Birka Cruises, som blev søsat i 2004 under navnet Birka Paradise. I januar 2013 skiftede skibet navn til sit nuværende MS Birka Stockholm. Her kan I slappe af ombord på havet, mens I nyder jeres inkluderede morgenmad i restauranten, sipper drinks i de moderne barer og nyder udsigten fra de hyggelige loungeområder på skibet. MS Birka har sørget for rolige omgivelser, så I kan læne jer tilbage og rokke med de blide bølger med en varm kop kaffe eller kølig drink i godt selskab.

  Læs mere
 3. Dag 3 & 4: Retur til fastlandet

  Efter jeres sejltur gennem øhavet er I på jeres sidste fulde dag tilbage i Stockholm, hvor I tilbringer dagen præcis, som det passer jer. I kan for eksempel besøge det moderne fotografiske museum Fotografiska i Sofo-distriktet eller besøge Nobelmuseet i centrum. I kan naturligvis også gå amok i Stockholms enorme udbud af butikker, for hovedstaden er en af Europas modekapitaler. Hvis I har brug for en shoppingpause, er der et utal af hyggelige caféer, hvor I kan 'fika' og måske nyde en 'uteservering'.

  På jeres sidste morgen og rundrejsens 4. dag spiser I en sidste omgang morgenmad på hotetllet og pakker taskerne, for i dag flyver I tilbage til Danmark efter en oplevelsesrig miniferie, der vil vare jer en livstid i minder, stemninger og synsindtryk.

  Birka Cruises AB -> Scandic Ariadne 10.2 km

  2

  Scandic Ariadne eller tilsvarende

  • Hotel
  • Stockholm, Sverige
  2

  Hotel Scandic Ariadne ligger ved færgeterminalen Värtan ca. 10 minutters kørsel fra Stockholms centrum. Hotellet byder på en moderne indretning og lyse, komfortable værelser. Hotellet har en charmerende gårdhave, som er overdækket, så I kan nyde en udendørs forfriskning uanset vejret. Nyd udsigten fra Sky Bar, spis middag i hotelrestauranten eller slap af i saunaen — og trænger I til at røre jer, kan I frit afbenytte fitnessrummet. Hotellets værelser er indrettet med trægulv og moderne møbler samt eget badeværelse.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Transport mellem skibet og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Udvendig dobbeltkahyt
Maks. 1 person per Indvendig enkeltkahyt
Maks. 1 person per Udvendig enkeltkahyt
Min. 2 personer og maks. 2 personer per Indvendig dobbeltkahyt

Solorejsende

Det er muligt at booke enkeltværelser- og kahytter

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på skib og hotel

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering mod gebyr ved hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere kahytter

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 kahytter ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Arlanda Lufthavn ligger ca. 1 time fra hotellet med offentlig transport. Tag Arlanda Express til Stockholm Central Station. Tag herefter metroen Ropsten T-bana til stationen Gärdet. Herfra tager det ca. 10 minutter at gå til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice