• Med fly
 • Med indkvartering

Vietnam og Cambodja langs Mekong-floden

Rundrejse 16 overnatninger Vietnam, Cambodia

per person fra kr. 12.089,-
baseret på 2 personer

Bestil en rejse for livet til Vietnam og Cambodja i 14 overnatninger på hoteller med morgenmad, 4 udflugter, transport og fly fra København eller Hamborg

Oplev Vietnam og Cambodja langs den smukke Mekong-flod. Se nogle af verdens smukkeste landskaber og mærk hvordan historiens vingesus strejfer jer i religøse templer og kongelige paladser. Lad sanserne forføre jer med duften fra lokal gademad i den perfekte kombination af hektisk byliv og vidunderlig atmosfære i de mere afsides områder. Lad jer bortføre af den stærke sydøstasiatiske kultur, hvor de lokale aldrig bliver trætte af at sige hej. Dyk ned i landenes dramatiske historie og den spektakulære natur i et vidunderligt eventyr i Vietnam og Cambodja!

Inklusive
 • Rundrejse med 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 3-12 år + 1 baby 0-2 år)
 • 3 overnatninger på Liberty Hotel Saigon Parkview i Ho Chi Minh City, Vietnam
 • 2 overnatninger på Saigon Cantho Hotel i Can Tho, Vietnam
 • 1 overnatning på Chau Pho Hotel i Chau Doc, Vietnam
 • 2 overnatninger på Cardamom Hotel & Apartment i Phnom Penh, Cambodja
 • 1 overnatning på Koh Trong Community Home Stay II, Cambodja
 • 1 overnatning på Mekong Dolphin Hotel i Kratie, Cambodja
 • 4 overnatninger på Angkor Panoramic Boutique Hotel i Siem Reap
 • Morgenmad
 • Fly fra København eller Hamborg til Ho Chi Minh City, Vietnam
 • Fly fra Siem Reap, Cambodja til København eller Hamborg
 • Transport mellem lufthavne og hoteller
 • Transport mellem destinationerne på rundrejsen
 • Udflugt til Mekong-deltaet (dag 4)
 • Udflugt til Cai Rangs flydende marked (dag 5)
 • Cykleltur på øen Koh Trong (dag 9)
 • Guidet tur i Angkor Wat-templet (dag 12)
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • OBS: Der kan forekomme overnatninger på flyet på ud- og hjemrejsen
Tilvalg
 • Cao Dai templet og Cu Chin tunnelerne (dag 2)
 • Bytur i Ho Chi Minh City (dag 3)
 • Bytur i Phnom Penh (dag 8)
 • Bytur i Kratie (dag 10)
 • Guidet tur i Siem Reap (dag 13)
 • Udflugt til Tonle Sap søen (dag 14)
En unik rejse til Vietnam og Cambodja

Oplev de skønhederne Vietnam og Cambodja! I starter rejsen i Ho Chi Minh City, som sætter standarden for de byer, I skal besøge undervejs. I bor her i 3 overnatninger, inden I fortsætter til den charmerende by Can Tho og det flydende marked, hvor I skal bo i 2 overnatninger. I har 1 overnatning i Chau Doc, som ligger på grænsen til Cambodja, inden I krydser grænsen til Vietnam på dag 7. I overnatter i Phnom Penh 2 nætter inden et lille ø-paradis venter på jer på Koh Trong, hvor I har 1 overnatning. I den lille by Kratie overnatter I 1 nat før turen går mod Siem Reap, byen med et af højdepunkterne på rejsen — det historiske tempel Angkor Wat. I bliver i Siem Reap i 4 overnatninger, inden turen går hjemad igen.

 1. Dag 1 - 3: Ho Chi Minh City

  Jeres asiatiske eventyr starter så snart I lander i Ho Chi Minh City. En chauffør møder jer i lufthavnen og tager jer til det første hotel. Afhængigt af hvornår jeres fly lander, har I mulighed for at udforske denne hektiske by med det samme. Smag lækre delikatesser fra gadekøkkener og mærk det hektiske byliv i byen, der er en unik blanding af skyskrabere og fransk kolonistarkitektur. Omfavn de mange kontraster på en tur til byens største marked, Ben Thanh Market, eller tag på udflugt til de spændende Cao Dais templer og Cu Chin tunnelerne (se pris på bookingsiden). På dag 4 fortsætter rejsen til Can Tho.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Hotel Ho Chi Minh by, Vietnam

  Liberty Hotel Saigon Parkview er centralt beliggende ved en af byens dejlige parker. Området er populært for alle typer af rejsende, og i nærheden af hotellet vil I finde masser af restauranter, barer og butikker. Værelserne er lyse og nydelige. De har alle aircondition, TV, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 4 & 5: Can Tho

  På dag 4 bliver I hentet på hotellet ca. kl. 08.00 og kører mod byen My Tho, hvor I skal besøge en af de ældste pagoder i Sydvietnam. Rejsen til Can Tho tager omkring 4 timer, men under køreturen kan I nyde smukke grønne rismarker og den betagende Mekong-flod, så ha' kameraet klar! Efter besøget til pagoden fortsætter turen i motorbåd på Tien-floden, hvor I sejler fredeligt forbi lokale bønder, pælehuse og flydende fiskefarme. Efter en kort gåtur på øen Thoi Son genoptager I sejladsen i en traditionel håndlavet sampan, som er en aflang træbåd. Dagen fortsætter med en mængde aktiviter – blandt andet skal i køre i hestevogn, besøge en krokodillefarm, smage lokal te med honning og meget mere!

  Dag 5 starter I med at besøge det flydende marked Cai Rang i Can Tho. I bliver hentet på hotellet ca. kl. 07.00, så I på den måde kan opleve folkemængderne fra morgenstunden, når byen og markedet åbner. Markedet er livligt fra start til slut og byder på en overflod af frisk frugt, grøntsager og traditionelle delikatesser. I skal også opleve hvordan man producerer risnudler og se en orkidéhave. Nyd atmosfæren omkring markedet inden I går tilbage til selve Can Tho. Tag en tur rundt i byen, gå tur langs floden og få et indtryk af den lokale kultur og livsstil, og gør jer klar til næste dag i Chau Doc.

  Liberty Hotel Saigon Parkview -> Saigon Cantho Hotel 165.6 km

  Saigon Cantho Hotel

  Saigon Cantho Hotel

  Hotel Can Tho, Vietnam

  Saigon Cantho Hotel ligger 250 meter fra byens marked og Can Tho-floden. Hotellet har egen restaurant, bar og fitnessrum samt døgnåben reception. Hotellets værelser er udstyrede med fladskærms-TV, minibar og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 6: Chau Doc

  Start dag 6 med en stille og rolig morgen for rejsen til Chau Doc starter ikke før kl. 11.30. Får I mulighed for det så vælg en vinduesplads i bussen — udsigten er nemlig storslået. Efter ankomst vandrer I ind i den charmerende flodby Chau Doc, der ligger lige ved grænsen til Cambodja. Byen er en utrolig venlig og travl lille by, som har et farveskema, der passer til dens atmosfære med lyse pastelnuancer af grøn, blå og lilla. Gå til det lokale madmarked, besøg smukke templer og køb de sidste vietnamesiske souvenirs inden I rejser over den cambodjanske grænse dagen efter.

  Saigon Cantho Hotel -> Chau Pho Hotel 117.6 km

  Room3

  Chau Pho Hotel

  Hotel Thành phố Châu Đốc, Vietnam

  Chau Pho Hotel ligger i centrum af Chau Doc og ca. 15 minutters kørsel fra områdets historiske og kulturelle steder såsom Sam Mountain, Thoai Ngoc Hau gravkammer, Tay An Pagoda og landsbyen Champa. De lyse dobbeltværelser er på ca. 30-35 m² og har store vinduer. Værelserne er udstyrede med enten en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Der findes endvidere klimaanlæg, minibar, skrivebord, lænestole og eget badeværelse med brusebad.

  Læs mere
 4. Dag 7 & 8: Phnom Penh

  Turen til Phnom Penh starter allerede kl. ca. 07.00 på dag 7, hvor I bliver hentet på hotellet. Den første del af dagen starter med en bådtur, som tager ca. 4 timer. Velankommet til byen, som er Cambodjas hovedstad, tjekker I ind på hotellet, inden eventyret i dette spændende land kan begynde! Phnom Penh er en moderne og livlig by, hvor tomme, nedslidte bygninger står side om side med fornemme hoteller. Gaderne er et henrivende kaos, hvor biler, scootere og rickshaws snor sig igennem byen. På hvert gadehjørne findes der velduftende, farverige madboder og masser af smil fra de lokale. Af alle steder i Phnom Penh skal I se kongeslottet og sølvpagoden, hvor gulvet er lagt med fliser af sølv. Vil I udforske byens seværdigheder med en guide, kan I tilvælge en udflugt, der begynder kl. 08.00 dag 8 (se pris i bookingprocessen).

  Chau Pho Hotel -> Cardamom Hotel And Apartment 109.1 km

  Room

  Cardamom Hotel & Apartment

  Hotel Phnom Penh, Cambodia

  Cardamom Hotel & Apartment er et stilfuldt hotel i Phnom Penh. Hotellet er indrettet og møbleret i en autentisk cambodjansk stil med smukt designede møbler. Dobbeltværelset er på ca. 30 m² og har en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Badeværelset har enten bruseniche eller badekar, hårtørrer og toiletartikler herunder bomuldsbadekåber og tøfler. Alle værelserne er udstyrede med værdiboks, skrivebord, TV, køleskab, te- og kaffefaciliteter og individuelt styret klimaanlæg.

  Læs mere
 5. Dag 9: Koh Trong

  Efter morgenmaden rejser I til Kratie med lokal bus kl. ca. 07.00. Turen går videre med færge til paradisøen Koh Trong, hvor I kan opleve autentisk cambodjansk hverdagsliv. Den rolige atmosfære på øen er en velkommen kontrast til det hektiske byliv, og her kan I slappe helt af. Her er ingen biler, men derimod smilende bønder og fiskere med cykler og hestevogne. Kl. 17.00 starter jeres guidede cykeltur på den frodige ø. På dag 10 vender I tilbage til Kratie.

  Cardamom Hotel And Apartment -> Koh Trong Community Home Stay II

  Room

  Koh Trong Community Home Stay II

  Hotel Krong Kracheh, Cambodia

  På Koh Trong Community Home Stay II bliver i vidner til den hyggelige og usædvanlige atmosfære der findes, når man bor i et traditionelt cambodjansk hus. Her bor I som de lokale, hvor man typisk sover på en madras på gulvet med et myggenet over. At overnatte på et homestay giver en følelse af at være helt tæt på naturen og det ægte Cambodja!

  Læs mere
 6. Dag 10: Kratie

  Når I har nydt jeres morgenmad på dag 10 fortsætter rejsen med færge tilbage Kratie. Den lille by charmerer sine besøgende med sin smukke beliggenhed ved floden og sin afslappede atmosfære. Her kan I tilbringe en afslappende dag med blandt andet at beundre udsigten ud over den store Mekong-flod. Hvis I er heldige, kan I se ’Irrawaddy’-delfiner, der er i familie med spækhuggere. Det er ret nemt at navigere rundt i byen til fods, men også her kan I tage jer ud på cykel langs de rødfarvede og støvede veje, som ligger omringet af smukke træhuse på pæle og er fyldt med venlige lokale. Hvis I ønsker en guidet udflugt i Kratie, kan I vælge denne i bookingprocessen.

  Koh Trong Community Home Stay II -> Mekong Dolphin Hotel

  Mekong Dolphin Hotel

  Mekong Dolphin Hotel

  Hotel Krong Kracheh, Cambodia

  Mekong Dolphin Hotel ligger lige ud til floden. Hotellet er indrettet i en behagelig blanding af naturlige materialer blandet med moderne elegance. Her findes en indbydende atmosfære, der lægger op til afslapning og velvære. Værelserne er udstyret med en dobbeltseng, LED-TV, værdiboks, kaffemaskine, minibar, skrivebord, telefon samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
 7. Dag 11 - 15: Siem Reap

  Turen til Siem Reap starter fra hotellet kl. 07.00. I kører i minibus i ca. 9 timer, men igen er der masser af smukke udsigter på vejen. Efter ankomst til hotellet kan I hvile ud på værelset eller springe direkte ud i det hektiske byliv. Siem Reap er hjem til Angkor Wat-templet, som I skal besøge på dag 12. I bliver hentet på hotellet kl. 08.00 og transporteret til tempelområdet, der blev etableret under Khmer-imperiet, som engang herskede over det meste af Sydøstasien. Tempelområdet er mere end betagende og er kendt for at imponere ung som gammel med sine fantastiske bygninger, hvor det ene vidunder overstiger det andet.

  På dag 13 kan I tilvælge en rundvisning og introduktion til Siem Reaps seværdigheder. Byens centrum er forblevet en landlig gammel by med huse i fransk stil, og området omkring det gamle marked vrimler med lokale og udlændinge hele dagen lang (se pris i bookingprocessen).

  Dag 14 kan I tage med på en udflugt til den gigantiske ferskvandssø Tonle Sap. Her kan I, afhængigt af årstiden, se 5-6 meter højere pælehuse stå frit på landjorden eller med pælene helt dækkede af vand (se pris i bookingprocessen).

  Sørg for at nyde den sidste tid med cambodjansk mad og landets eksotiske atmosfære, for på dag 15 går turen hjem til Danmark med et kamera og hjerte fuld af minder!

  Rooftop terrace

  Angkor Panoramic Boutique Hotel

  Hotel Siem Reap, Cambodia

  Angkor Panoramic Boutique er et charmerende hotel beliggende i det centrale Siem Reap, 6 km fra Angkor Wat og ca. 50 m fra flodbredden. Der er en tagterrasse med udsigt over området samt udendørs swimmingpool. På værelset finder i en dobbeltseng, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, køleskab, TV, telefon, hårtørrer og aircondition.

  Læs mere
Ekstra udflugter

De ekstra udflugter starter kl. 08.00 og varer i ca. 8 timer med undtagelse af turen til Tonle Sap søen, som varer ca. 4 timer. Alle udflugter inkluderer transport. Priserne for de enkelte ekstra ture kan I finde i bookingprocessen.

 • Cao Dai templet og Cu Chin tunnelerne (dag 2)
 • Bytur i Ho Chi Minh City (dag 3)
 • Bytur i Phnom Penh (dag 8)
 • Bytur i Kratie (dag 10)
 • Guidet tur i Siem Reap (dag 13)
 • Udflugt til Tonle Sap søen (dag 14)
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Visumgebyrer
 • Eventuelle ekstra udflugter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellerne
Børn i alderen 3-12 år: 50% rabat på hotelværelserne
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på ca. 3030 DKK for hotelværelserne

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Hotellerne tilbyder WiFi enten gratis eller mod et gebyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Vietnam og Cambodja kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod stivkrampe, difteri, hepatitis A, gul feber og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Vietnam visumfrit i 15 dage for turistrejser. I Cambodja betaler I ved ankomst ca. 30 USD (medbring USD på rejsen) for visum. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport

Al transport mellem destinationerne kan være delt med andre

Valuta og betaling

I Vietnam anvendes møntfoden Dong (VND) men de fleste steder accepterer også USD. I Cambodja anvendes Riel, men USD er mest udbredt. I finder hæveautomater i de fleste større byer

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse