Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

4* hotel i romantiske Prag

 • Storbyferie
 • Prag
6 Anmeldelser
kr. 735,- -50%
Pris fra kr. 369,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag afsted på ferie til fantastiske Prag og bo på flot 4-stjernet hotel: 3, 4, 5 eller 6 dage på Hotel Don Giovanni inkl. morgenmad og velkomstdrink

Solide måltider og store øl. Imponerende arkitektur og intellektuelle kaffehuse. Historiske fortællinger og et vildt natteliv. Tjekkiets hovedstad har alt det, som kan få storbyhjertet til at banke — og så er priserne endda markant lavere, end hvad vi er vant til i Danmark. På denne ferie bor I det flotte 4-stjernede Hotel Don Giovanni, der sørger for morgenmaden, så I hver morgen har energidepoterne fyldt op og er klar til at udforske den gyldne stad!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i klassisk eller executive dobbeltværelse (maks. 2 voksne, 1 barn 3-17 år og 1 baby 0-2 år) på Hotel Don Giovanni****
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • 1 lille gave på værelset
 • 15% rabat i Sonata Beauty Salon
Prag

Prag kaldes ofte en af Europas smukkeste byer — og ikke uden grund. Byen har en helt særlig og magisk atmosfære grundet de historiske bygninger, den flotte arkitektur, Moldau-floden, der langsomt bugter sig gennem staden, de mere end 500 tårne og selvfølgelig den lange og fascinerende historie. Et andet og mere ungt Prag finder I i det livlige Žižkov-kvarter, der bl.a. er kendt for at have flest værtshuse per indbygger samt Prags højeste (nogle vil også sige grimmeste) byggeri: Det kommunistiske TV-tårn. Kvarteret Vinohrady har udover nogle af byens bedste spisesteder og smuk Art Noveau-arkitektur også en populær ølhave med en fabelagtig udsigt i Riegrovy-parken. Der er nok at tage sig til, nok at se og nok at smage — det er bare om at komme afsted!

Hotel Don Giovanni Prague

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Exterior

Træd ind i det smukke 4-stjernede Hotel Don Giovanni og bliv overvældet af skønhed. Hotellet er opkaldt efter den berømte Mozart-opera om forføreren Don Juan, hvis premiere fandt sted i Prag. I hotelrestauranten kan I starte dagen med en stor morgenmadsbuffet, og i baren kan I nyde en drink i elegante omgivelser. I kan tilkøbe adgang til hotellets wellnesscenter med sauna, dampbad, boblebad, fitnessrum og en stor terrasse med udsigt over Prag. Hotellet har en god beliggenhed i det populære boligområde "Vinohrady" tæt på byens centrum, hvorfra det er nemt og hurtigt at tage metroen fra station "Zelivskeho" til centrum på under 10 minutter. Hotellet ligger desuden tæt på et af de største indkøbscentre i Prag, "Atrium Flora".

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
Doppelzimmer Hotel Don Giovanni

Klassisk dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets klassiske dobbeltværelser er omkring 22 m² store og indrettet i moderne stil. Værelserne er udstyret med telefon, satellit-TV, værdiboks, gratis WiFi samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

executive room

Executive dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Executive dobbeltværelserne er ca. 28 m² store og byder på en moderne indretning og udsigt over Prag. Værelserne har telefon, satellit-TV, værdiboks, gratis WiFi samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Karlsbroen ved solopgang: Karlsbroen er og bliver en af Prags mest kendte og velbesøgte attraktioner. Vil I undgå de store horder af turister, og samtidig se byen i sit smukkeste lys, er det ved solopgang, I skal slå vejen forbi.
 • Choco Café U Červené židle: Trænger I til lidt til den søde tand, kan det anbefales at besøge denne familieejede chokoladebutik. Her sælges der både håndlavet chokolade og hele 50 forskellige smagsvarianter af tyk, varm chokolade!
 • Petřín-højen: Tag kabelbanen op på toppen af Petřín-højen, der er et af Prags grønneste områder, og hvor der venter adskillige overraskelser. Her finder I nemlig både forskellige haver, en miniature version af Eiffeltårnet, et spejlkabinet og St. Mikael Kirken, der er blevet flyttet hertil fra en ukrainsk landsby.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år og 1 baby op til 2 år per Klassisk dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år og 1 baby op til 2 år per Executive dobbeltværelse

Børnerabat

ugyldig

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 1 lille hund per værelse kan medbringes for ca. 18 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 20 € per dag (afhængigt af tilgængelighed og betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Don Giovanni ligger omkring 4 km fra Prags gamle bydel og godt 20 km fra Prags lufthavn. Hotellet ligger lige ved metrostation "Zelivskeho", som har direkte linjer til Prags centrum på under 10 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice