Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse
 • Rejseguide inkluderet

Historisk rejse til Rom og Pompeji

 • Storbyferie
 • Rom
Pris fra kr. 2.689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en historisk rejse til Rom i 3, 4 eller 5 overnatninger på centralt hotel inklusive morgenmad, dagsudflugt til Pompeji's ruiner og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Rom er byen, som er blevet betragtet som verdens centrum i århundreder. Som Julius Cæsars fødeby og hjemsted for den katolske kirke er Rom en by bygget på historie. I bor på et hotel centralt placeret i Rom inklusive morgenmad, hvorfra I kan opleve byens historie, folkemængderne og ikke mindst maden, der tilsammen gør Rom til Rom! Historieentusiaster får endvidere stillet tørsten med en heldagstur til Pompeji — den gamle romerske by, der blev fuldstændigt ødelagt, men samtidigt bevaret, af udbruddet fra vulkanen Vesuvius i år 79 e.Kr. Ruinernes skæbne og skønhed får enhver historieinteresseret til at måbe, så pak kufferten og lad jer fascinere af disse to udendørs museer: Rom og Pompeji!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Magic
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Heldagstur til Pompeji inklusive transport, frokost og guide (dag 2)
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Det klassiske Rom

Velkommen til byen, hvor I går ned ad gaden og ser moderne bygninger stå side om side med ruiner dateret tusindvis af år tilbage. Rom overrasker altid, hvad end I er på jagt efter de berømte attraktioner eller de velholdte hemmeligheder. Besøg Pavens hjemby i Vatikanstaten, gå ind i det antikke tempel Pantheon, spadser gennem Forum Romanum og Colosseum, overlad jer til de mange kirkers skønhed, tag en pause på den Spanske Trappe, og smid et par lykkemønter i Trevi-fontænen. Udforsk nabolaget Trastevere, hvor maleriske, snoede gyder leder jer til restauranter, der sikrer en autentisk italiensk atmosfære, og hvor der højst sandsynligt sidder lokale ved nabobordet!

Hotel Magic

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel

Hotel Magic er et familiedrevet hotel, som ligger i en bygning fra slutningen af det 19. århundrede. Hotellet ligger kun 100 m fra togstationen Roma Termini og ca. 10 minutters gang fra Diocletians termer og Piazza della Repubblica. Den berømte Trevi-fontæne og Colosseum ligger 2 metrostop væk. I området omkring hotellet finder I en række markeder, butikker og typisk italienske restauranter og pizzeriaer, som holder åbent til sent på aftenen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Læs mere
Rooma 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelset er indrettet i varme farver og er udstyret med en dobbeltseng. På værelset findes der fladskærms-TV, minibar, værdiboks, aircondition samt et privat badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Heldagsudflugt til Pompeji

I bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen på dag 2 og forlader Rom i sydlig retning gennem det naturskønne og frugtbare bjerglandskab kaldet Castelli Romani. Cirka halvvejs vil I langs motorvejen kunne se det katolske kloster Montecassino — kendt for de kampe, som fandt sted under 2. Verdenskrig. Turen fortsætter herefter langs kysten mod havnen i Mergellina, det gamle fiskekvarter Santa Lucia og det imponerende havneslot Castel dell'Ovo. På vej ud af byen krydser I bjergvulkanen Vesuvius frugtbare dal og passerer byerne Ercolano, Torre del Greco og Torre Annunziata, inden I endelig kommer til Pompeji omkring frokosttid. Efter at have nydt den inkluderede frokost, skal I på en arkæologisk rejse til fods. I ca. 2 timer går I sammen med en lokal guide gennem den antikke by. Her skal I se nogle af de fund, som for mere end 1.700 år siden blev dækket af aske under udbruddet af Vesuvius-vulkanen i år 79 ef.Kr. På hjemturen besøger I en koral- og cameo-fabrik, hvor I får mulighed for at beundre og købe kunsthåndværk, som er udført med tekniker, der går tilbage til græsk tid.

Godt at vide:

 • Turen finder sted på dag 2
 • I bliver hentet på hotellet mellem kl. 06.30 og kl. 07.15. Det endelige afhentningstudspunt bliver bekræftet på aftenen inden turen
 • Vi foreslår, at I bærer behagelige sko til denne udflugt
 • Turen er en heldagstur og varer ca. 13 timer

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 3 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Tag toget fra lufthaven til stationen Roma Termini. Gå ud af stationen ved spor 1 og drej til højre ad Marsala. Gå 50 meter og drej til venstre ind på Via Milazzo og gå yderligere 50 meter. Samlet rejsetid: Ca. 50 min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Magic ligger ca. 30 km fra Leonardo da Vinci International Lufthavn i Rom. Kun 100 m fra togstationen Roma Termini finder I hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice