• Med fly
 • Med indkvartering

På eventyr i lejebil i farverige Cuba

Rundrejse 11 eller 13 overnatninger Cuba

per person fra kr. 11.909,-
baseret på 2 personer

Tag på opdagelse i farvrige Cuba i egen lejebil: I bor 10 eller 12 overnatninger på øen og besøger både flere byer og strandparadiset Varadero. Rejsen er inkl. hoteller, casas particulares, morgenmad, lejebil samt fly fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg

Cuba — det caribiske ø-paradis kalder på at blive udforsket! Øen byder på smukke strande, fantastisk natur, imponerende bygninger, fortryllende rytmer og iskolde mojitos. I kan dykke ned i Cubas spændende og unikke kultur, der fortælles gennem landets farverige historie og imødekommende befolkning. Den helt specielle stemning i Cuba inviterer jer til at sætte farten ned og nyde livet under latinamerikanske himmelstrøg. I tilbringer 10 eller 12 overnatninger på øen, og med jeres egen lejebil kan I nemt tage på eventyr — så find jeres indre eventyrere frem og glæd jer til at opleve Cuba!

Inklusive
 • Rundrejse i Cuba 10 eller 12 overnatninger med indkvartering i dobbeltværelse på hotel eller casa particular inkl. morgenmad:
 • 3 overnatninger på Hotel Memories Miramar (eller tilsvarende) i Havana (dag 1, 2 og 5)
 • 2 overnatninger i casa particular i Viñales
 • 1 overnatning i casa particular i Cienfuegos
 • 2 overnatninger i casa particular i Trinidad
 • 2 eller 4 overnatninger på Naviti Varadero resort (eller tilsvarende) med all-inclusive
 • 8 dages lejebil (afhentes på dag 2 på Memories Miramar Havana / afleveres på dag 9 på Naviti Varadero)
 • På dag 2 er der et informationsmøde på Memories Miramar Havnana, hvor I vil modtage alle nødvendige dokumenter til rejsen samt afhente jeres lejebil
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg til Havana
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • OBS: Der forekommer en overnatning på ud- eller hjemrejsen
Tilvalg
 • Havana Tropicana Show
 • Katamarantur og snorkling
 • A la carte middag på Xanadu Mansion i Varadero
 1. Dag 1 & 2: Velkomment til Cuba og Havana

  Glæd jer til en spændende ferie i dette caribiske paradis! Jeres rejse begynder i Cubas hovedstad Havana, der ligger ud til kysten på den vestlige del af øen. Når I lander i lufthavnen, vil I mødes med jeres chauffør og køre til jeres føste hotel. På dag 2 vil der være et informationsmøde på hotellet kl. 08.30, hvor I vil modtage den nødvendige information til jeres rejse, og herefter kan I hente jeres lejebil.
  Der er masser at opleve i Havana og byen er fuld af kontraster. I kan tage på opdagelse i den gamle bydel Habana Vieja, der med sine smukke koloniale bygninger, i fantastiske pastelfarver, fortæller historier om en svunden tid. I kan tage til fortet Morro Castle, der ligger ved indgangen til Havana-bugten ved strandpromenaden Malécon eller besøge rom-museet og bymuseet Palacio de los Capitanes Generales. Om aftenen kan I f.eks nyde en daiquiri, som var Hemingways foretrukne cocktail, på hans yndlingsbar La Floridita.

  Tilkøb Show i Havana: På dag 2 er det muligt at tilkøbe billet til Havana Tropicana show. Dette spektakulære og farverige show med dans og musik finder sted under Havannas nattehimmel. Der er snacks og en Cuba Libre cocktail inkluderet i arrangementet, der varer ca. 2,5 time. Dress code: Ingen shorts og stroptrøjer. Showet er for personer over 16 år. (Showet tilvælges i bookingprocessen).

  hotel

  Hotel Memories Miramar Havanaeller tilsvarende

  Hotel Havana, Cuba

  Hotel Memories Miramar Havana ligger i dejlige omgivelser i Miramar-området og med udsigt til havet. På hotellet finder I to restauranter og to barer samt en swimmingpool. Dette er den perfekte base for at udforske Havana og fra hotellet har I nem adgang til byens mange seværdigheder.
  I bor på dobbeltværelse eller 3-personersværelse med privat badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Viñales

  På turens dag 3 kører I videre mod den vestlige del af øen, hvor I skal besøge Viñales i Pinar del Rio provinsen. Denne del af øen er kendt for sin frodige natur, smukke grotter og tobaksplantager. I kan besøge den smukke Viñales-dal, hvor imponerende afrundede bjerge skyder op blandt grønne palmer, og fra Los Jazmines kan I få en fantastisk panoramaudsigt over dalen. Hvis I vil afprøve Cubas fantastiske og velkendte cigarproduktion, er dette stedet at gøre det. Netop tobakken har for alvor sat denne del af øen på kortet, og måske smager cigaren også ekstra godt i disse fantastiske omgivelser. Om aftenen kan I lytte til forførende salsarytmer på en af hovedgadens barer eller tage en svingom med en af de lokale. Glem ikke at skåle i den lokale øl Bucanero!

  I overnatter i casa particular.

  Cuban Art Factory -> Vinales 178.7 km

 3. Dag 5: Tilbage til Havana

  På dag 5 kører i tilbage til Havana. I kan eventuelt køre af den smukke vej langs kysten. I overnatter en enkelt nat i Havana på Hotel Memories Miramar Havana.

  Vinales -> Cuban Art Factory 179.1 km

  hotel

  Hotel Memories Miramar Havanaeller tilsvarende

  Hotel Havana, Cuba

  Hotel Memories Miramar Havana ligger i dejlige omgivelser i Miramar-området og med udsigt til havet. På hotellet finder I to restauranter og to barer samt en swimmingpool. Dette er den perfekte base for at udforske Havana og fra hotellet har I nem adgang til byens mange seværdigheder.
  I bor på dobbeltværelse eller 3-personersværelse med privat badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 6: Cienfuegos

  Efter en overnatning i Havana går turen nu mod øens sydlige kyst og Cienfuegos. Cienfuegos blev grundlagt i 1819 under den spanske kolonisering af immigranter af fransk oprindelse, og I kan stadig opleve flere af de smukke bygninger fra denne tid og se den franske indflydelse på byen. Cienfuegos blev, med sin centrale placering ud til kysten og i midten af øen, et handelscentrum for sukkerrør, tobak, mango og kaffe. I kan blandt andet besøge byens smukke centrale plads Parque Marti og Prado boulevard.

  I overnatter i casa particular.

  Cuban Art Factory -> Cienfuegos 233.0 km

 5. Dag 7 & 8: Musik og iskolde drinks i Trinidad

  På 7. dagen går turen til Trinidad. På vejen kan I f.eks. køre forbi bjergene og besøge nationalparken El Nicho ved Topes de Collantes (på vejen mod Cumanayagua - ca. 60 km). Her kan I nyde den fantastiske udsigt og tage en svømmetur i naturens egen swimmingpools eller under vandfaldene.
  Trinidad er kendt for sin vidunderlige stemning med massevis af lokale musikere og smukke koloniale bygninger. I kan blandt andet besøge museet Museo Romantico, der har til huse i en smuk bygning, der blev konstrueret mellem 1740 og 1808. Her udstilles en spændende samling af møbler og pyntegenstande fra det cubanske aristokrati fra begyndelsen af det 19. århundrede. I kan holde pause på den smukke plads Plaza Mayor, hvor I kan opleve byens smukke kirke Iglesia y Convento de San Francisco — ofte mødes lokale musikere på trappen her og fylder pladsen med lækker latinamerikansk musik. Hvis I har lyst til at danse videre om aftenen, kan I eventuelt besøge Casa de la Trova, der sørger for forførende cubanske rytmer.

  I overnatter i casa particular.

  Cienfuegos -> Trinidad 82.8 km

 6. Dag 9 - 12: Strandparadiset Varadero

  Næste stop på turen er ægte caribisk strandstemning i badebyen Varadero. På vej til Varadero kan I eventuelt slå vejen forbi Santa Clara og besøge det store Che Guevara monument, der markerer det afgørende slag om Santa Clara i 1958, hvor Che Guevaras revolutionære styrker vandt kampen over byen. Dette resulterede i præsident Fulgencio Batistas flugt fra øen, hvorefter Fidel Castro overtog magten i landet.

  Nu er det for alvor tid til at slappe af! Strandbyen Varadero, hvor der er lagt op til selvforkælelse og caribisk strand-idyl. Her bliver I indlogeret på Naviti Varadero resort med all-inclusive, og så står programmet ellers bare på ren afslapning, strand, turkisblåt hav og iskolde drinks. Hvis I har bestilt en rejse på 11 overnatninger bor I 2 nætter her, og hvis I har booket 13 overnatninger har I 4 overnatninger i Varadero.

  Katamarantur og snorkling: På dag 10 har I mulighed for at tilkøbe en heldags udflugt (ca. 8 timer) med katamarantur og snorkling inkl. frokost, snacks, drikkevarer og snorkling-udstyr. I besøger Cayo Blanco, hvor I vil have tid til at snorkle, svømme og udforske øen. (Udflugten tilvælges i bookingprocessen).

  A la carte middag på Xanadu Mansion: På dag 10 har I mulighed for at tilkøbe en middag på Varaderos Xanadu — og hvilken bedre måde at slutte jeres caribiske eventyr af på! I får et bord på den udendørs varanda, en velkomst drink samt en 3-retters middag med forret, hovedret og dessert samt kaffe, vand og 3 glas vin eller sodavand eller juice. (Middagen bestilles i booking processen).

  Trinidad -> Varadero 266.5 km

  pool

  Naviti Varadero

  Hotel Varadero, Cuba

  Blandt hvide sandstrande og turkisblåt hav ligger jeres 4-stjernede hotel Naviti Varadero. Her er I indlogeret med all-inclusive, fri afbenyttelse af poolen og utallige underholdningstilbud af vand- og udendørsaktiviteter. Hotellet ligger I et idyllisk bugtområde omringet af træer og eksotiske planter, og I har nemt adgang til 3 strande, hvoraf den ene er hotellets private strand, som udelukkende kan benyttes af gæster på Naviti Varadero. Hotellet har til huse i en traditionel ferievilla fra 1920erne og emmer af cubansk stemning. Hotellet har desuden et stort fitnessområde, hvis I vil krydre solferien med lidt motion.
  I bor på dobbeltværelse eller 3-personersværelse med privat badeværelse.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Forsikring for lejebil (ca. 10 CUC per dag - betales på destinationen)
 • Depositum til lejebil (200 €)
 • Brandstof til lejebilen (ca. 1,20 € per liter)
 • Ekstra chauffør i lejebil (30 € per dag)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse 10 overnatninger
Min. 3 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse 10 overnatninger
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse 12 overnatninger
Min. 3 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse 12 overnatninger

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for rundrejsen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det kan være svært at finde WiFi i Cuba. Nogle steder vil det være muligt at logge på WiFi mod et gebyr, og I kan også benytte internetcaféer i byerne

Parkering

Der er muligt at parkere gratis ved hotellerne. I jeres casa particulares vil jeres vært hjælpe jer med parkering. Parkering her vil koste omkring 2 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 rundrejser ad gangen,
(afhængigt af tilgængelighed)

Hotel og casas particulares

I bor på de hoteller, der er beskrevet i tilbuddet eller på hoteller af tilsvarende kvalitet og standard.

Når I ankommer til Havana Lufthavn, bliver I hentet af en chauffør, der kører jer og andre gæster til jeres hotel i Havana.
Under jeres rundrejse bor I også i såkaldte "casa particulares", som er en slags cubansk bed and breakfast, hvor I lejer et værelse hos en cubansk vært. Her har I jeres eget værelse med badeværelse, og I får muligheden for at opleve den cubanske dagligdag, kultur og køkken. I får at vide, hvilke casa particulares I skal bo på ved ankomst

Information om grupperejse

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Hvis I tilkøber en af de mulige aktiviter, vil disse foregå i en gruppe

Information omkring sprog

I Cuba er hovedsproget spansk, og det er ikke alle, der taler engelsk. Jeres guide under udflugterne taler engelsk

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Cuba kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod Hepatitis A og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Pas

OBS! Bemærk venligst, at det er nødvendigt, at I udfylder pasoplysninger med det samme ved booking, og at passet er gyldigt minimum 6 måneder udover opholdets varighed

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Cuba, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk

Valuta

Cuba har 2 forskellige møntenheder, CUC og cubanske pesos. Turister kan langt de fleste steder kun anvende CUC

Bemærk: I Cuba kan I kun hæve penge med kreditkort fra Visa eller MasterCard

Rejseforsikring

Ved indrejse til Cuba kræves det, at I har tegnet en rejseforsikring inden afrejse. Sørg for at have en kopi af jeres rejseforsikring oversat til engelsk, da I skal vise denne ved ankomsten til Havana

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse