Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Udforsk Madeira i lejebil

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Funchal
Pris fra kr. 4.049,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Escola på Madeira inkl. morgenmad, billeje og fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg

Blomsterøen, Atlanterhavets grønne perle, Europas bedste ferieø... kært barn har mange navne, og Madeira lever fuldt op til sine. Vulkanøen fortryller sine mange besøgende med sine grønne bjerge, dramatiske klipper og charmerende landsbyer. Det milde klima gør, at øens mere end 760 forskellige blomster og planter står i blomst hele året rundt. På turen bor I på det 4-stjernede Hotel Escola, som ligger tæt på stranden og hovedbyen Funchal. Når I lander i lufthavnen, får I en lejebil stillet til rådighed, så I på bedste vis kan opleve alt hvad denne smukke ø har at byde på. Tilbuddet inkluderer morgenmad, men der er mulighed for at opgradere til halv- eller helpension. Glæd jer til en dejlig fere på Madeira!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Escola****
 • Morgenmad (mulighed for at opgradere til halv- eller helpension i forbindelse med booking)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Madeira, Portugal
 • Håndbagage
 • Lejebil
Madeira

Ude i Atlanterhavet finder I Portugals perle — Madeira. Naturen på Madeira er fuldstændig enestående, så I må bestemt ikke snyde jer selv for en tur op i bjergene eller et besøg i den botaniske have, som er hjem til mere end 2000 eksotiske planter. I bor tæt på hovedbyen Funchal, som har en fortryllende gammel bymidte med en labyrint af små gader. Tag en spadseretur ned af strandpromenaden og besøg byens blomstermarkeder samt de livlige fiskemarkeder. Er I ude efter en helt uforglemmelig oplevelse? Så tag på bådtur langs kysten, hvor delfinerne svømmer i takt med bølgerne, og hvor I måske kan være heldige at spotte hvaler. Med jeres lejebil, kan I komme rundt og udforske restens af øens betagende natur og charmerende byer. Se de dramatiske klipper ved Cabo Girão, dyk ned i det klare hav og se farvestrålende fisk i naturreservatet Garajau eller oplev den smukke bjerglandsby Curral Das Freiras.

Hotel Escola

 • Hotel
 • Funchal, Portugal
Hotel

Det 4-stjernede Hotel Escola ligger kun 1 km fra stranden og har en flot udsigt over Atlanterhavet og de grønne bjergsider. Her er komfort og afslapning i højsædet, og på det stilede hotel kan I slænge jer i en solstol, snuppe en forfriskende dukkert i poolen og nyde lokale og internationale retter i restauranten.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De lyse dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng, TV, telefon, minibar (mod gebyr) og privat badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer. Fra jeres altan har I udsigt over havet.

Pillow

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er indrettet med en enkeltseng, TV, telefon, minibar og privat badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer. Fra altanen er der udsigt over havet eller det smukke landskab.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Opel Corsa, Nissan Micra, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 1 person per

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-11 år: 50% rabat på hotelværelset
3. person (over 12 år) får 25% rabat på hotelværelset

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Hvis en enkeltperson booker denne rejse, vil der blive tilføjet et enkeltpersonstillæg samt den fulde pris for lejebilen, hvilket vil medføre en stigning i prisen. Fortsæt i bookingprocessen for at se den endelige pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Forplejning

Morgenmad er inkluderet. I forbindelse med booking kan I opgradere til halv- eller helpension
Halvpension består af morgen- og aftensmad
Helpension består af morgenmad, frokost og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Escola ligger på den sydlige del af øen og ca. 7 km fra Funchals centrum. Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 23 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice