Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

¡Vamos a Madrid!

 • Storbyferie
 • Madrid
Pris fra kr. 1.649,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4* Rafael Hoteles Ventas i Madrid inkl. morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Vamos a Madrid! I Spaniens historiske hjerte bevæger kunstneriske vibrationer sig i takt med fodboldfans' kampråb. Her mødes kulturer og forskelligheder, og I kan se frem til en elektrisk storbyferie med det allerbedste fra Spanien. I flyver hertil fra København eller Hamborg, og I tilbringer op til 5 overnatninger på et elegant 4-stjernet hotel. Morgenmaden er der sørget for, så nu gælder det bare om at komme ud i byen. Spis jer mætte i delikate tapas, snup et glas rioja eller en sprød cerveza, oplev kunst i verdensklasse, shopping og et kongeligt palads eller svæv 40 meter over byen i kabelbanen – der er nok at tage sig til i hovedstaden!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Rafael Hoteles Ventas****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Madrid
 • Håndbagage
Madrid

Spaniens hovedstad og største by er en delikat oplevelse for alle sanser. Den drøner derudaf med en metropols fart, men tilbyder samtidig åndehuller som for eksempel den noble park Parque del Buen Retiro. Her kan I også leje en båd og sejle rundt på den inddæmmede sø midt i alt det grønne. Teleférico er navnet på kabelbanen, der svæver over byen, og som udover at give et billede af, hvor stor og skøn Madrid er, også kan være transportmidlet hen til det enorme grønne område Casa de Campo eller forlystelsesparken Parque de Atracciones. Om søndagen er der liv og glade dage samt håndlavede sandaler og marionetdukker på markedet El Rastro, og hvis I er mere til traditionel shopping, finder I det under træerne på gaden Calle Fuencarral. Kongepaladset Palacio Real er sammen med Pradomuseet et trækplaster uden lige, men lige så berømt er det spanske køkken og tapasretterne. Så smagfuldt og lækkert, at det er en attraktion i sig selv!

4*-Hotel Rafael Ventas

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
hotel outside

Det elegante og 4-stjernede Rafael Hoteles Ventas byder på et klassisk interiør og en stor kunstsamling. Den nærmeste metrostation ligger mindre end 200 meter væk, og turen ind til centrum tager herfra omkring 20 minutter. Hver morgen sørger hotellet for, at en morgenmadsbuffet står klar til jer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets værelser er indrettet i klassisk stil med mørkt træ og varme nuancer. Her er fladskærms-TV, privat badeværelse og gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • Kongepaladset: 3000 værelser. Det er størrelsen på Palacio Real, og her kommer kongedømmet Spanien virkelig til syne. Der er offentlig adgang til bl.a. tronsalen, og måske kan I også få lov at komme ind i det kongelige omklædningsrum. Se også den imponerende våbensamling overfor katedralen.
 • Stop Madrid: Sulten efter autentisk tapas? På Stop Madrid har tiden stået stille siden 30'erne – og heldigvis for det. Her serveres stadig noget af hovedstadens bedste tapas. Gør som de lokale og kom efter kl. 21, stil jer i baren, nip til nogle få retter og skyl det ned med en lille øl.
 • Reina Sofia: Stetoskoperne på Madrids gamle rigshospital er blevet erstattet med moderne kunst. En ombygning har resulteret i et særegent stykke arkitektur, og her kan I bl.a. se Picassos verdensberømte og enorme maleri Guernica. Maleriet hang i mange år på MoMa, da Picasso ikke ville udstille det i Francos Spanien.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen kan I eksempelvist tage bus nr. 200 til stoppet Canillejas Norte, hvorfra I kan skifte til metrolinje nr. 5 til stoppet El Carmen. Herfra er der under 200 meter til hotellet. Turen tager ca. 50 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Rafael Hoteles Ventas ligger 4 km fra Madrids centrum og kun 15 minutter i bil fra lufthavnen. Tager I offentlig transport fra lufthavnen til hotellet, skal I regne med en rejsetid på ca. 50 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice