Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Varme og afslapning på solfyldte Malta

 • Solferie
 • Mellieha
Pris fra kr. 7.309,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5, 7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Pergola Hotel & Spa inkl. morgenmad, wellness og fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg

Tag til smukke Malta og oplev øens historie, venlige befolkning og ægte ferieglæde. I vil hurtigt komme i feriestemning, når I ser det tyrkisblå havvand med de farverige både, den klippede kystlinje og de rødgyldne sandstrande. Hvis sejlture, snorkling og dykning er lige jer, er Malta den perfekte destination, og på hotellet er der mulighed for at leje udstyr i dykkercenteret. Tag også en afslappende dag ved hotellets infinitypool eller i wellnessområdet. Malta byder jer varmt velkommen!

Inklusive
 • 5, 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse med eller uden pool- eller havudsigt (min. og maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Pergola Hotel and Spa****
 • Morgenmad
 • 1x middag på hotellets italienske restaurant (3-retters middag med et glas vin og vand til maden samt et glas avec efter maden)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Malta
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Adgang til udendørs infinitypool
 • Adgang til hotellets wellnessområde og fitnessrum
 • En 45 minutters Hydro Bath massage
 • En frugtkurv, en lokal vin og en velkomstdrink ved ankomst
Mellieħas omgivelser

Jeres solrige rejse begynder i den lille, charmerende by Mellieħa på den nordvestlige del af Malta. Området er domineret af store og smukke strande, hvor Il-Ghadira er en af de største strande i området. Længere inde på øen ser I et helt andet landskab præget af et frodigt planteliv, acacie- og oliventræsmarker og gamle, historiske templer og tårne. Se det beundringsværdige tårn Sainte Agathe, også kaldet Den røde borg, som tidligere blev brugt som udkigstårn. Øen har en unik sjæl, gamle traditioner og en tilbagelænet stemning, som tydeligt ses i de små fiskerbyer på kysten og landsbyerne inde på øen.

Pergola Hotel and Spa

 • Hotel
 • Mellieha, Malta
Pool

Pergola Hotel & Spa ligger i det nordlige Malta i byen Mellieha. Hotellet har en hyggelig og afslappende atmosfære, og de indendørs lokaler er indrettet i lyse farver. På hotellet får I serveret den daglige morgenmad, og i den italiensk inspirerede restaurant finder I masser af traditionelle italienske retter at vælge imellem. På hotellets terrasse er der en udendørs infinitypool og en bar, hvor en kølig drink kan nydes. I kan også nyde en afslappende dag i hotellets wellnessområde, få sved på panden i fitnessrummet eller leje udstyr i hotellets dykkercenter, så I er klar til en dag med dykning eller snorkling.

 • +7
Læs mere
Standard double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det rummelige og lyse dobbeltværelse er ca. 25 m² og er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for en ekstra opredning. På værelset finder I TV, radio, værdiboks (mod betaling), te- og kaffefaciliteter og aircondition. Til værelset er der privat badeværelse og terrasse eller altan.

Standard double room

Dobbeltværelse med pooludsigt

2 voksne per værelse

Det rummelige og lyse dobbeltværelse med pooludsigt er ca. 25 m² og er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for en ekstra opredning. På værelset finder I TV, radio, værdiboks (mod betaling), te- og kaffefaciliteter og aircondition. Til værelset er der privat badeværelse og terrasse eller altan.

Standard double room

Dobbeltværelse med havudsigt

2 voksne per studio

Det rummelige og lyse dobbeltværelse med havudsigt er ca. 25 m² og er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for en ekstra opredning. På værelset finder I TV, radio, værdiboks (mod betaling), te- og kaffefaciliteter og aircondition. Til værelset er der privat badeværelse og terrasse eller altan.

Tips til Malta

Den maleriske ø er fyldt med attraktioner, seværdigheder og gemte perler. Her er nogle tips til rejsen:

 • Valletta: Øens hovedstad er helt sikkert et besøg værd, og byen ligger kun ca. 25 km fra hotellet. Her kan I spadsere gennem de brostensbelagte gader, slentre gennem haverne i Upper Barraca og nyde det majestætiske ridderpalads Grand Masters.
 • Den blå lagune: Se det hvide sand og det klare havvands intense blå farve i Comino. Den blå lagune ligger i det nordligste Malta ikke langt fra hotellet og er helt perfekt til svømmeture, snorkling eller dykning.
 • Anchor Bay: Besøg Popeye Village, hvor musicalen 'Popeye' med skuespilleren Robin Williams i hovedrollen, fra 1980'erne blev filmet. I dag står filmkulisserne stadig, som er blevet omdannet til en farverig forlystelsespark.
Vejret på Malta

Laveste og højeste temperaturer på Malta:

Januar: 9°C - 15°C
Februar: 9°C - 15°C
Marts: 10°C - 17°C
April: 12°C - 19°C
Maj: 15°C - 23°C
Juni: 19°C - 27°C
Juli: 21°C - 30°C
August: 22°C - 30°C
September: 20°C - 27°C
Oktober: 17°C - 24°C
November: 14°C - 20°C
December: 11°C - 17°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse med pooludsigt
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse med havudsigt

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-12 år: 50% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 5 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er ca. 1 time. Jeres chauffør vente på jer i lufthavnens ankomsthal, hvor han vil holde et skilt med jeres navne. Bekræft venligst tidspunktet for jeres returrejse til lufthavnen ved receptionen. I tilfælde af nødstilfælde ang. transport mellem hotellet og lufthavnen: Tlf.: 0035 621 523 912

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger 200 meter fra centrum af den smukke by Mellieha, som er beliggende i det nordlige Malta. Stranden og havnen er mindre end 2 km væk, og fra lufthavnen er der ca. 25 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice