Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

5* luksus og selvforkælelse i Vilnius

 • Wellness
Pris fra kr. 2.859,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Vilnius Grand Resort i Litauen inkl. adgang til wellnessområde, 55 minutters massage og fly fra Billund, København eller Malmø

Check ind på en skøn afslapningsferie i Litauen med smukke omgivelser og en duft af natur. Her vil I bo på et luksuriøst 5-stjernet resort, hvor I kan lade batterierne op i wellnessområdet og nyde en omgang massage. Nyd boblebadet med en udsigt til den fredfyldte skov eller en romantisk gåtur til de nærliggende rolige søer. Morgenmaden får I serveret på hotellet, og inden for kort afstand ligger den historiske by Vilnius, som med sikkerhed er et besøg værd. Denne ferie er ren balsam for krop og sind!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Vilnius Grand Resort*****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra Billund, København eller Malmø til Vilnius
 • Håndbagage
 • Adgang til hotellets wellnessområde og fitnessrum
 • 55 minutters massage per person
Tilvalg
 • Privat transport mellem lufthavn og hotel tur-retur
Udforsk litauiske Vilnius

Besøg den blændende by Vilnius, som blandt mange danskere er en overset perle. Byen byder på adelige slotte, historiske museer og smukke katedraler samt et gammelt kvarter med middelalderlige, gotiske og barokke bygninger. Netop det gamle kvarter i byen er så enestående, at det er kommet på UNESCO's Verdensarvsliste. I kan også besøge pubben Būsi Trečias, som var den første pub til at brygge sin egen øl. Udover den smagfulde øl serveres der også litauiske specialiteter i en hyggelig atmosfære. Tag en slentretur i kunstneriske kvarter Užupis, og lad jer inspirere af de mange kunstudstillinger. Området bliver ofte sammenlignet med en miniatureversion af franske Montmarte i Paris!

Vilnius Grand Resort

 • Hotel
 • Vilnius District Municipality, Litauen
Bar

Det 5-stjernede luksushotel ligger i naturskønne omgivelser med fredfyldte søer og grønne skove. Hotellet har et 1.500 m² stort wellnessområde med indendørs swimmingpool og børnebassin, boblebad, sauna, dampbad og moderne fitnessrum. Desuden tilbydes der afslappende og behagelige wellnessbehandlinger mod betaling. Foruden selvforkælelse i wellnessområdet kan I nyde en kulinarisk oplevelse i en af hotellets to restauranter eller afprøve den mesterlige golfbane med 18 huller. Der er også mulighed for at leje cykler på stedet (afhængigt af tilgængelighed), og nær hotellet går der en shuttlebus, som vil tage jer med ind til byen Vilnius.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +10
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det elegante og lyse dobbeltværelse er indrettet med to enkeltsenge, et behageligt siddeområde og et rummeligt, privat badeværelse med toilet og bad. Værelset er mellem 28 og 35 m² stort og har plads til maks. 2 voksne. Desuden finder I TV og WiFi på værelset.

Kobl af med wellness på Vilnius Grand Resort

Nær den litauiske hovedstad Vilnius finder I det 1.500 m² store wellnessmekka på Vilnius Grand Resort. Det velindrettede wellnessområde byder på afslapning og ro i omgivelserne af grønne skove og maleriske søer. Stedet tilbyder:

 • 4 rum til wellness- og skønhedsbehandlinger
 • 20 meter lang opvarmet, indendørs swimmingpool
 • Boblebad
 • Sauna
 • Dampbad
 • Fitnessrum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 13 år per værelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg til prisen for hotelværelset afhængigt af sæson og varighed (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness

Hotellets wellnessområde har åbent hver dag mellem kl. 10.00 og 22.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocessen er det muligt at tilkøbe privat transport mellem lufthavnen og hotellet for 35 € per person

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Vilnius Grand Resort ligger ca. 20 km fra Litauens hovedstad Vilnius, som ligger i det sydlige Litauen. Det er også omkring Vilnius, at den nærmeste lufthavn er beliggende, og herfra er der ca. 30 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice