Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familiehygge i egen feriebolig i Gråsten

 • Miniferie
 • 2, 4 eller 7 overnatninger
 • Gråsten
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.569,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Familieferie med masser af vand, leg, skov og afslapning: 3, 5 eller 8 dage i egen feriebolig på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs i Gråsten. Prisen er per feriebolig!

Pak badetøjet og nyd en ferie i egen bolig med plads til hele familien. Omgivet af store skovområder og forfriskende havluft er I på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs i Gråsten tæt på naturen. Ikke langt fra jeres feriebolig ligger resortets subtropiske badeland, hvor der er lagt op til masser af plask og sjov for vandhunde i alle aldre. Er der stadig energi tilbage kan børn og barnlige sjæle forlyste sig i det indendørs legerum eller på den udendørs hoppepude og legeplads. Når tempoet igen skal ned i gear, kan der slappes af i resortets wellness-området med udsigt til den idylliske lystbådehavn. Tag på en ferie i Gråsten fyldt med samvær med familien!

Inklusive
 • 2, 4 eller 7 overnatninger i 6- eller 8-personers feriebolig på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs i Gråsten
 • Fri adgang til badeland
 • Fri adgang til legepladser og legerum
 • Fri adgang til wellness-område
 • Slutrengøring
 • Gratis parkering
Gråsten

Gråsten er smukt beliggende i Sønderjylland og huser Gråsten Slot, som er kongefamiliens sommerresidens. I efteråret, når kongefamilien ikke bor på Gråsten Slot, åbner slotshaven op for publikum. Byen er omgivet at vand, strand samt skov og emmer af nostalgi og idyl. Byen har endda sit eget æble, nemlig Gråsten æblet, som er Danmarks nationalæble! Æbletræerne slår stadig rødder i området, og der dyrkes Gråsten æbler på blandt andet Hestehavegård Frugtplantage og Østergård Frugt og Bær. Gråsten er samtidig en ihærdig handelsby, med et varieret udbud af butikker og dagligvareforretninger. Alternativt kan I tage et smut til Tønder eller ned over den tyske grænse, som ligger ca. 30 km fra Gråsten. Velkommen til naturskønne omgivelser i Gråsten!

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

 • Hotel
 • Gråsten, Danmark
Family house

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs ligger i Gråsten og består af 156 rummelige ferieboliger, som er oplagte til afslapning og samvær med venner og familie. Området er omgivet af skov, strand og vand, og tilhørende resortet finder I et badeland med en 50 m lang vandrutsjebane og klatrevæg. De mindste kan hygge sig i det varme børnebassin, mens mor og far slapper af i en liggestol. Uden for badelandet kan børnene forlyste sig i det indendørs legerum, hvor der blandt andet findes Wii, PlayStation, airhockey og poolbord. På den udendørs legeplads kan børnene både klatre, gynge eller hoppe på hoppepude. Enjoy Resorts Marina Fiskenæs' wellnessafdeling med udkig til den lille lystbådshavn inviterer til afslapning i boblebadet og tilbyder forskellige saunaoplevelser samt skønhedsbehandlinger (mod betaling). Der findes envidere et fitnessrum med diverse træningsudstyr.

 • +4
Læs mere
Dining- and livingroom

Feriebolig til 6 personer

6 voksne per værelse

Ferieboligen er ca. 100 m² stor. I boligen finder I en entré, køkken/alrum, stue og 4 soveværelser. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, microovn, kaffemaskine og service. I boligen findes der endvidere badeværelse med toilet, boblebad samt sauna. Boligen har yderligere et gæstetoilet. I stuen finder I en sofagruppe, digital-TV, dvd og brændeovn. I har egen vaskemaskine og tørretumbler og terrasse med havemøbler og grill. Der er mulighed for at parkere to biler foran hoveddøren.

Doubleroom

Feriebolig til 8 personer

8 voksne per værelse

Ferieboligen til 8 personer er fordelt på 100 m². Boligen består af 4 værelser, stue med sofagruppe, brændeovn samt digital-TV. Badeværelset har toilet, sauna og boblebad og I finder endnu et toilet længere nede af gangen. Samtalekøkkenet har spisebord, opvaskemaskine, microovn, kaffemaskine og service. Til boligen tilhører der yderligere vaskemaskine og tørretumbler, terrasse med havemøbler og grill samt parkeringsplads til 2 biler.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Sengetøj (dynebetræk, lagen samt hovedpudebetræk) og håndklæder. Dette kan lejes på stedet for 105 DKK per pakke (dynebetræk, lagen, hovedpudebetræk og 2 håndklæder)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Enjoy Resort Marina Fiskenæs. Du indgår derfor direkte aftale med Enjoy Resort Marina Fiskenæs. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 17:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 11:00

Pris

Prisen er per feriebolig

Kapacitet

Maks. 6 personer per Feriebolig til 6 personer
Maks. 8 personer per Feriebolig til 8 personer

Babyseng

Det er gratis at låne eller medbringe egen babyseng. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 hund (eller mindre kæledyr) for 350 DKK per bolig per ophold (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på resortet

Parkering

Gratis parkering

Sengetøj og håndklæder

I kan leje dynebetræk, lagen, hovedpudebetræk og 2 håndklæder for 105 DKK per person

Flere boliger

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 boliger ad gangen, såfremt det er samme boligtype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness-området

Wellness-området på første sal har en speciel urte- og lys sauna samt Hamambad og saunagus. Det store hvileområde har et varmtvandsbassin og tilstødende finder I et udendørs boblebad og koldtvandskar.
Familie-wellness: Børn er velkomne i wellness-området fra kl. 09.00 – 12.00 alle dage i ferier/højsæson i selskab med en voksen. I lavsæsonen er børn ligeledes velkomne, i selskab med en voksen, i weekenden fra kl. 9.00 – 12.00. Børn tæller som voksne fra 16 år.

Sted

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs ligger i Gråsten i Sønderjylland små 200 km fra Århus og ca. 320 km fra København. Vil man kombinere turen med et smut ned over grænsen kan Flensborg nås inden for 30 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice