Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tyrol for hele familien med halvpension

 • Miniferie
 • Kufstein District
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hotel Färberwirt: Tilbring 3, 6 eller 8 dage i de østrigske Alper med halvpension, fri adgang til wellness-område og et Wildschönau-rabatkort

Frisk bjergluft, lyden af kobjælder og imponerende panoramaudsigter i alle retninger – velkommen til Tyrol! Hvad enten I rejser med vennerne, familien eller bare hinanden, kan I tilbringe 4, 6 eller 8 dage i den charmerende landsby Oberau, nær området Wildschönau, i de østrigske Alper. Her har Hotel Färberwirt sørget for halvpension, og I bliver udstyret med rabatkort, hvor I får rabat på flere af områdets kabelbaner og aktiviteter. Så pak vandreskoene og det gode humør, og glæd jer til en skøn ferie i Tyrol!

Inklusive
 • Hotel Färberwirt: 2, 5 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Gratis parkering
Oberau i østrigske Tyrol

Imponerende natur med bjerge, grønne enge, køer og masser af frisk luft – det er Østrigs Tyrol! Gå på opdagelse ad skjulte stier og langs stejle bjergskråninger, medbring jeres mountainbikes og sus langs de mange cykelruter, eller besøg den lokale sølvmine. Området byder på intet mindre end 300 kilometers vandre- og cykelruter og strækker sig op i 2300 meters højde! I kan også opleve den skønne natur fra hesteryg, og trænger I til et forfriskende dyp, kan I besøge byens friluftsbad. Med jeres Wildschönau-turistkort, som inkluderer fri brug af flere af områdets bjergbaner, kommer I desuden let op i de smukke alper, hvor udsigten er uforlignelig. I får også gratis adgang til Bergbauermuseet, og I kan benytte jer af områdets vandreturprogram fra mandag til fredag.

Hotel Färberwirt

 • Hotel
 • Kufstein District, Østrig
bathroom

Hotel Färberwirt er et traditionelt, familiedrevet hotel, der er indrettet i klassisk tyrolerstil med træelementer og varme farver. Hotellet ligger midt i den tyrolske natur i landsbyen Wildschönau — et af de smukkeste områder i de tyrolske alper. Omgivet af vandrestier og kendte skiområder er hotellet det ideelle udgangspunkt for en både aktiv og afslappende ferie. Hotellets spiseområde og restaurant serverer moderne mad med østrigsk 'touch', og på en solrig dag kan I slappe af på terrassen. Under opholdet kan I også nyde godt af hotellets sauna og afslapningsrum. God fornøjelse!

 • +1
Læs mere
room 1

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse er ca. 20 m² stort og indrettet i traditionel østrigsk stil. Værelset er udstyret med en dobbeltseng, satellit-TV, telefon, værdiboks, altan og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og seperat toilet.

3pax

Dobbeltværelse med 1 ekstra seng

Dette dobbeltværelse er ca. 23 m² stort og udstyret med en dobbeltseng og en ekstra seng. Værelset er indrettet i traditionel østrigsk stil og har endvidere satellit-TV, telefon, værdiboks, altan og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og seperat toilet.

4pax

Dobbeltværelse med 2 ekstra senge

Det hyggelige dobbeltværelse på ca. 25 m² er indrettet i traditionel østrigsk stil med en dobbeltseng og 2 ekstra senge. Værelset har satellit-TV, telefon, værdiboks, altan og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og seperat toilet.

Wildschönau-rabatkort

 • Gratis adgang til kabelbanerne Markbachjoch, Scahtzberg Wildschönau og Wiedersbergerhorn
 • Fri adgang til Bergbauern Museum
 • Deltag gratis i fælles vandreture mandag til fredag
 • Fri afbenyttelse af tennisbaner
 • Flere rabatter til aktiviteteter og spisesteder i området
 • Bemærk venligst, at disse aktiviteter med rabatkortet er gældende til og med d. 31. oktober
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 € per person per nat fra 15 år (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse med 1 ekstra seng
Min. 2 personer og maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse med 2 ekstra senge

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at medbringe jeres egen babyseng eller låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 kæledyr per værelse for 10 € per dyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i hotellets fællesarealer

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellnessområde

Wellnessområdet er normalvist åbent fra tirsdag til torsdag kl. 17.00-21.00. Ved forespørgsel i receptionen kan wellnessområdet dog også benyttes på andre dage

Wildschönau-rabatkort

I får udleveret jeres rabatkort ved check-ind

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Sted

Hotel Färberwirt ligger nær Kundl og Wildschönau i de østrigske alper. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1100 km og ca. 1400 km hvis I rejser fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice