• Med fly
 • Med indkvartering

Rejs med tog fra Bologna til Venedig

 • Rundrejse
 • 5 eller 7 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 2.489,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Bella Italia og historisk stemning: 5 eller 7 overnatninger på to 4-stjernede hoteller i Bologna og Venedig inkl. morgenmad, togbillet og fly fra København

Tag med på en uforglemmelig rundrejse i det nordlige Italien og oplev betagende Bologna og romantiske Venedig. I tilbringer enten 5 eller 7 overnatninger på de to 4-stjernede hoteller Mercure Hotel Bologna Centro og Smart Hotel Holiday i Venedig, hvor I bliver forkælet med morgenmad, så I er klar til at udforske de historiske storbyer. I starter i Bologna, hvorefter I tager toget til Venedig. Her bliver I, indtil I skal med toget tilbage til Bologna, hvor I tilbringer jeres sidste nat. Museer, kulinariske oplevelser eller sightseeing? I sætter selv dagsordnen, så længe I husker at nyde la dolce vita!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse med morgenmad:
 • 3 eller 4 overnatninger på Mercure Hotel Bologna Centro**** i Bologna (2 første og sidste nat)
 • 2 eller 3 overnatninger på Smart Hotel Holiday Venezia**** i Venedig
 • Velkomstdrink på hotellet i Venedig
 • Togbillet tur-retur fra Bologna til Venedig
 • Fly tur-retur fra København til Bologna
 • Håndbagage
 1. Dag 1 - 3: Benvenuti a Bologna!

  Bologna er en by, som mange rejsende overser i deres iver efter at besøge Rom, Venedig og Firenze, men den lille by er i sandhed et besøg værd. Når I har spist jer mætte i hjemmelavet pasta al ragù, så snør støvlerne og trav jer gennem verdens længste sammenhængende arkade op til kirken Madonna de San Luca. Turen derop er imponerende, ligeså er udsigten, og de 3,5 km gør plads til aftenens dessert: den cremede gelato, mmh! Læg også mærke til den imponerende domkirke og byens to berømte tårne.

  Har I brug for en mere fysisk souvenir, bør I besøge middelaldermarkedet Quadrilatero, hvor man kan få fingre i både lokale delikatesser og kunsthåndværk. Endnu en anbefaling til jeres sightseeing er Archiginnasio, det ældste universitet i verden! Glæd jer til at mærke den historiske arv fra bygningen, som blev etableret helt tilbage i 1088!

  På rundrejsens 3. (eller ved 7 overnatninger: 4. dag) tager I toget fra Bolognas hovedbanegård mod Venedig: Nyd udsigten af Bella Italia og mærk, hvordan spændingen over næste stop på turen vokser sig større i takt med togets fremdrift.

  Bologna Guglielmo Marconi Airport Hotel Mercure Bologna Centro 10.4 km

  Mercure Hotel Bologna Centro

  Mercure Hotel Bologna Centro

  17 Anmeldelser
  • Hotel
  • Bologna, Italien
  Mercure Hotel Bologna Centro

  Jeres 4-stjernede hotel er beliggende i kort gåafstand fra centralstationen og ca. 2 km fra byens historiske centrum og den store plads Piazza Maggiore. En privat park omringer hotellet og sørger for de stille omgivelser, og i haven kan man sidde med et glas vin fra baren. Der er gratis WiFi på hele hotellet, der er indrettet elegant og nydeligt. Dobbeltværelserne er indbydende, og udtrykket er klassisk og hyggeligt. De er udstyret med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, WiFi og privat badeværelse.

  Læs mere
  • +4
 2. Dag 4 & 5: Andiamo a Venezia!

  På 3. dagen er det tid til at udforske Venedig! I ankommer med toget og tjekker ind på hotellet, hvorefter det er tid til at udforske den romantiske by. Den bedste måde at opleve Venedig er fra kanalerne, så tag med en gondol, og nyd udsigten til byens historiske bygninger, der ligger langs med vandet. Besøg derefter den gotiske Markuskirke, det livlige Rialto-marked og den ikoniske bro "Sukkenes Bro", hvor den kendte kvindebedårer Casanova blev ført over, før han kom i fængsel. Biler er helt bandlyst, så I kan i fred og ro vandre over de 400 små broer, som forbinder byens gader.

  Venedig er en af Norditaliens smukkeste perler og spreder sig over 117 små øer i Adriaterhavet med en årtusindlang historie og et landskab af mageløse bygninger og kunstneriske mesterværker. Køkkenet er lige så berømt som arkitekturen, så I skal selvfølgelig også smage på de lokale retter, der byder på skaldyr som spaghetti alle vongole, risotto, aperol spritz og pizza.

  I tilbringer 2 overnatninger i Venedig eller hele 3 nætter, hvis I har booket en rejse på 7 overnatninger.

  Hotel Mercure Bologna Centro Smart Hotel Holiday Venezia 151.3 km

  Tweepersoonskamer

  Smart Hotel Holiday Venezia

  • Hotel
  • Venedig, Italien
  Tweepersoonskamer

  Det 4-stjernede hotel er indrettet i moderne stil og med øje for komfort. Her får I en ideel base for at udforske Venedig! Hver morgen vågner I op til en stor morgenbuffet, så I er klar til dagens dont. Om aftenen kan I lægge vejen forbi hotellets restaurant og nyde italienske lækkerier. Receptionen er åbnet døgnet rundt, og personalet hjælper gerne til med tips til sightseeing, eller hvad I kunne have brug for. Hotellets værelser har alle aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks og eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 6: Arrivederci Bologna

  I tilbringer jeres sidste og 5. overnatning (ved 7 overnatninger: 7. nat) på jeres første hotel, hvorefter I på 6. dag kan nyde nogle timer i Bologna alt efter, hvornår jeres fly afgår.

  Skal I ud at spise en god italiensk frokost, skal I tage til Trattoria Autotreno — her spiser de lokale beboere frisk, hjemmelavet pasta uden at ruinere budgettet. Piazza Maggiore er desuden et godt tip til sightseeing: Det fabelagtige middelaldertorv er et besøg værd i alle årets sæsoner. Vælg et af de charmerende spisesteder og få et glas god rødvin og mærk den pulserende storbystemning, før I tager afsked med la dolce vita in Italia — men fortvivl ikke, for Italien er et land, man altid vender tilbage til!

  Smart Hotel Holiday Venezia Hotel Mercure Bologna Centro 151.5 km

  Mercure Hotel Bologna Centro

  Mercure Hotel Bologna Centro

  17 Anmeldelser
  • Hotel
  • Bologna, Italien
  Mercure Hotel Bologna Centro

  Jeres 4-stjernede hotel er beliggende i kort gåafstand fra centralstationen og ca. 2 km fra byens historiske centrum og den store plads Piazza Maggiore. En privat park omringer hotellet og sørger for de stille omgivelser, og i haven kan man sidde med et glas vin fra baren. Der er gratis WiFi på hele hotellet, der er indrettet elegant og nydeligt. Dobbeltværelserne er indbydende, og udtrykket er klassisk og hyggeligt. De er udstyret med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, WiFi og privat badeværelse.

  Læs mere
  • +4
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Mercure Bologna Centro: Turistskat: 2 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Smart Hotel Holiday: Turistskat: 3,10 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Min. og maks. 2 voksne

Solorejsende

Dette tilbud kan kun bookes af minimum 2 personer

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på begge hoteller

Parkering

Gratis parkering på begge hoteller

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Togbillet tur-retur

Med i opholdet får I hver en togbillet tur-retur fra Bologna til Venedig. I rejser med togselskabet FRECCIA.

I modtager togbilletterne samt yderligere information om afgangstider sammen med jeres rejsedokumenter før afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice