Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Rejse til solfyldte Gran Canaria

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Maspalomas
Pris fra kr. 3.599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7 eller 10 overnatninger i det smukke, sydlige Gran Canaria inkl. all-inclusive, fly-tur retur fra København eller Hamborg og transport mellem lufthavnen og hotellet

Tag med til et af de mest populære rejsemål for nordeuropæere — solrige Maspalomas. Her kan I få den solferie, I går og drømmer om, hvor vejret, stranden og havet får jer til at glemme den travle hverdag. I vil bo ca. 5 km fra den gyldenbrune strand Playa Del Inglés, og på vejen dertil kan I se en perlerække af små butikker, som venter på at blive besøgt. På hotellet kan I slappe af i solen ved den udendørspool, og med all-inclusive kommer I ikke til at mangle noget. Gran Canaria er klar til at byde jer velkommen!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i 1-værelses lejlighed (maks. 3 voksne og 1 barn 0-12 år) på Aparthotel Turbo Club**
 • All-inclusive
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Gran Canaria
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Altid solrige Gran Canaria

Gran Canaria er ikke kun en paradisisk ø, som byder på sol, strand og sommer. Øens bakkede terræn og vulkanske landskab er velegnet til vandreture i de naturbeskyttede områder, eksempelvis Pico de las Nieves, som har øens højeste punkt og ligger ca. 60 km fra hotellet. Ved at bestige højderne vil I blive gengældt med en enestående udsigt over øen. Ikke langt fra hotellet kan I opleve ægte ørkenstemning i Maspalomas's imponerende sandklitter. Klitterne kan nå helt op i 10 meters højde, og det er muligt at få en kameltur i dette mini-sahara. I kan også hoppe på en bus og køre længere ind på øen, hvor der venter jer den skønneste natur i Palmitos Park. Parken byder på en botanisk have, delfiner og en zoologisk have. Den perfekte lille dagstur for børnefamilierne!

Turbo Club

 • Hotel
 • Maspalomas, Spanien
Pool 1

Aparthotel Turbo Club ligger i den lille ferieby Maspalomas, som er beliggende i det sydligste Gran Canaria. Hotellet har en perfekt beliggenhed med ca. 5 km til stranden Playa del Inglés, hvor I kan nyde en dag med solbadning og plasken i havvandet. På hotellet findes et legeområde til de mindste, mulighed for at spille minigolf eller tennis mod betaling, udendørs swimmingpool med poolbar samt restaurant, hvor maden kan nydes på den udendørs terrasse. Om aftenen vil der være underholdning enten på den indendørs eller udendørs scene.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Room 2

1-værelses lejlighed

2 voksne per lejlighed

I bor i en 1-værelses lejlighed (med plads til maks. 3 voksne og 1 barn 0-12 år), som er indrettet med et soveværelse, stue med tekøkken og privat badeværelse med hårtørrer. Desuden indeholder værelset faciliteter som TV og aircondition samt en møbleret terrasse eller altan.

All-inclusive

All-inclusive omfatter:

 • Morgenmad fra kl. 08.00 til kl. 10.00
 • Frokost fra kl. 13.00 til kl. 15.00
 • Kaffe, te og kage kl. 15.30 til kl. 16.30
 • Aftensmad fra kl. 18.30 til kl. 21.00
 • Baren er åben fra kl. 10.00 til 23.00
 • Udvalget af drikkevarer består af kaffe, te, sodavand og udvalgte lokale alkoholiske drikkevarer
Vejret på Gran Canaria

Laveste og højeste temperaturer på Gran Canaria:

Januar: 13°C - 19°C
Februar: 20°C - 13°C
Marts: 14°C - 21°C
April: 14°C - 21°C
Maj: 16°C - 22°C
Juni: 17°C - 24°C
Juli: 19°C - 26°C
August: 20°C - 27°C
September: 20°C - 26°C
Oktober: 18°C - 25°C
November: 16°C - 22°C
December: 14°C - 20°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

1-værelses lejlighed: Maks. 3 voksne og 1 barn (0-12 år)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-12 år: 50% rabat
Personer over 13 år får 20% rabat

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et enkeltpersonstillæg afhængigt af sæson

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi på hotellets fællesområder for 6 € per dag

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er ca. 1 time og 10 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel Aparthotel Turbo Club ligger ca. 5 km fra stranden Playa del Inglés i Maspalomas og ca. 30 km fra Gran Canaria lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice