• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Opdag Skotlands skjulte skatte i lejebil

 • Rundrejse
 • 7 eller 9 overnatninger
 • Storbritannien
Pris fra kr. 4.299,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 6 gange

Eventyrlig rundrejse gennem sagnomspundne Skotland: 7 eller 9 overnatninger på 5 eller 6 B&B's inkl. morgenmad, lejebil og fly fra København eller Hamborg

Skotland er et skatkammer af mytiske fortællinger, fascinerende kultur og ubeskriveligt smukke naturlandskaber. På bakketoppene står de historiske slotte og spreder majestætisk stemning i det dramatiske højland, og i byerne skylles kulturen ned med whisky og høj musik. Her venter jer sprudlende storbysstemning i Edinburgh og Glasgow, shakespeareansk højland i Inverness, ældgamle ruiner samt magiske Loch Ness og Fort Williams. I bor på 5 eller 6 forskellige B&B's med morgenmad inkluderet, og så har I lejebil under hele opholdet, så I helt selv kan sætte tempo og dagsorden. Sig ja til eventyret og lad jer tryllebinde af Skotland på denne unikke rundrejse!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i dobbeltværelser (maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år) med morgenmad:
 • 1 eller 2 overnatninger på Bamflatt Farm B&B (eller tilsvarende) i Glasgow
 • (Ved 9 overnatninger: 1 overnatning på Fascadail House B&B (eller tilsvarende) nær Inveraray)
 • 1 eller 2 overnatninger på Balcarres B&B (eller tilsvarende) nær Fort William
 • 1 eller 2 overnatninger på An-Sealgair B&B (eller tilsvarende) i eller nær Inverness
 • 1 overnatning på Pitcullen Guest House B&B (eller tilsvarende) nær Perth og Pitlochry
 • 2 overnatninger på Lumsdaine House B&B (eller tilsvarende) nær Edinburgh
 • Besøg på whiskydestilleriet Blair Athol Distillery i Pitlochry
 • Lejebil
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Edinburgh
 • Håndbagage

 1. Dag 1: Glasgow og omegn

  Fàilte gu Alba! Velkommen til Skotland på gælisk. I ankommer til Edinburgh lufthavn, hvor I afhenter jeres lejebil og så er det ellers bare afsted på eventyr! Jeres første stop på rejsen er Glasgow, landets største by. Glasgow er noget helt særligt. Den er ikke blot omringet af et pragtfuldt landskab og kystsceneri, men byder også på kultur, historie, musik, gastronomi og seværdigheder af høj kvalitet. Sæt jer i en solstråle på George Square og nyd udsynet til livet og de victorianske bygninger, og besøg også Glasgow Cathedral, der er over 800 år gammel. Vil I rigtig tæt på den skotske kultur, kan det også anbefales at tage på stadion og se en lokal fodboldkamp. Husk at drikke øl på pubben efterfølgende! Vil I tilbage til den fine kultur, byder museet GoMA på moderne værker fra både skotske og internationale kunstnere. I overnatter på en B&B i en landsby nær Glasgow.

  På rundrejsens 2. dag kører I mod jeres næste destination: Billedskønne Loch Lomond søen og den imponerende The Trossachs National Park. I overnatter i eller nær den charmerende landsby Inveraray. Husk kameraet, for Loch Lomond er en seværdighed, I helt sikkert får lyst til at fotografere — og måske fanger I også et par eksotiske plante- eller dyrearter med kameraet i nationalparken.

  Har I booket en rundrejse på 7 overnatninger, kører I efter en skøn dag i naturparken og ved Lomond søen retur til Glasgow, hvor I sover endnu en nat på det samme B&B som på første nat, før morgendagen sender jer videre til Fort William.

  Edinburgh Airport -> Bamflatt Farm B & B 71.7 km

  Bamflatt Farm B&B eller tilsvarende

  • Hotel
  • Stonehouse, Storbritannien

  Bamflatt Farm B&B ligger ca. 2,5 km fra den hyggelige by Strathaven og ca. 39 km fra Glasgow. B&B'en er familieejet og har en have med en smuk udsigt over Strathavens grønne bakker. Værelserne har dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge samt eget badeværelse med hårtørrer. Der er fladskærms-TV og te-og kaffefaciliteter på alle værelser. Og så er parkeringen gratis.

  Læs mere
 2. Dag 2: (Ved 9 overnatninger:) Inveraray og The Trossachs National Park

  Har I booket 9 overnatninger? Så bruger I rundrejsens 2. dag på en tur til Loch Lomond og The Trossachs National Park, hvor I skal tilbringe natten nær den idylliske landsby Inveraray med det smukke Inveraray Castle. Slottet vækker genkendelse for de rejsende, som har fulgt med i hitserien 'Downton Abbey'. Her optræder slottet nemlig som 'Duneagle Castle', som familien Crawley besøger i et af jule-afsnittene. Gå rundt i slottets imponerende sale og lad jer betage af spisesalen, det klassiske køkken og den yndige have. Er I interesserede i strafferet og historie? Så tag til museet Inveraray Jail, hvor I kan lære om fortidens fanger, deres skæbne og datidens love. Er I mere til naturoplevelser, bør I snøre vandreskoene og udforske The Trossachs National Park. Glæd jer til at indånde den rene, friske luft og lade blikket hvile på de kongeblå søer og særlige stenformationer, som kendetegner landskabet.

  På dag 3 nyder I synet af det skotske højland, mens I kører videre til jeres næste rejsemål. I overnatter i omegnen af Fort William ved Loch Linnhe søen.

  Har I booket 7 overnatninger, skipper I Inveraray og udforsker i stedet Glasgows centrum og omgivelser, før I kører mod Fort William på tredjedagen.

  Bamflatt Farm B & B -> Fascadail House B&B 100.0 km

  Hotel

  Fascadail House B&B eller tilsvarende

  • Hotel
  • Arrochar, Storbritannien
  Hotel

  Fascadail House B&B har til huse i et ægte victoriansk hjem ved den smukke sø Loch Lomond. B&B'en har en have med udsigt til de grønne tinder og søen. Værelserne har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, siddehjørne og eget badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 3 & 4: Fort William

  Området Fort William ligger direkte ud til havsøen Loch Linnhe. Landskabet er dramatisk med bjerge, der tårner sig op mod øst og vest, og området er ideelt til nogle aktive timer i den friske luft. Her kan I udforske det skotske højland, og I er ikke mere end en halv times kørsel fra Storbritaniens højeste bjerg, Ben Nevis. Det var desuden i højlandet, at den tragiske massakre af MacDonald-klanen i 1600-tallet fandt sted. I dag byder Glen Coe på charmerende caféer og spisteder. Forbered jer på at blive blæst bagover af naturfænomener udover det sædvanlige. Fort William er hjemstavn for vandfald, bjerge og søer i massevis, som alle er et pragteksemplar på den fascinerende skotske natur. Har I lyst til at krydre vandringen med lidt sightseeing? Ca. 27 km fra Fort William finder I den ikoniske Glenfinnan Viaduct, som blandt andet har fundet vej til Harry Potter-filmene. Passet er berømt og portrætteret i kunst, litteratur og TV. Læg desuden mærke til landskabet undervejs, som byder på græssende hjorte, der nyder godt af de frodige omgivelser.

  Om eftermiddagen på rundrejsens 5. dag er det tid til at pakke bilen og sætte kurs mod betagende Inverness, som så smukt kaldes for Højlandets Hovedstad.

  Har I booket 7 overnatninger, fortsætter I efter én nat i Fort William til Inverness-regionen på rundrejsens 4. dag.

  Fascadail House B&B -> Balcarres 109.7 km

  Balcarres B&B

  Balcarres B&B eller tilsvarende

  • Hotel
  • Fort William, Storbritannien
  Balcarres B&B

  Balcarres B&B ligger i Fort William blot 1,5 km fra byens centrum i skyggen af Ben Nevis. Morgenmadssalen har en fin udsigt over Loch Linnhe, og B&B'en har også en hyggelig lobby. Værelserne er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 4. Dag 5 & 6: Inverness og omegn

  På rundrejsens 5. dag sætter I kurs mod nord med GPS'en sat til 'Inverness', porten til Højlandet. Denne charmerende skotske by byder på masser af traditionelle pubber, museet Titanic Inverness Maritime Museum og et imponerende slot. Inverness er en del af det skotske højland og ligger ca. 2 timers kørsel fra Onich. I Inverness kan I vandre mellem gamle stenbygninger og over hængebroer, der spænder over den sagnomspundne sø og prøve at spotte søuhyret Loch Ness, inden det bliver tid til at snuppe en stiv whisky på en af byens mange destillerier. En spadseretur i byen er anbefalelsesværdig, og har I tid på sjettedagen, kan I også udforske Cairngorms National Park, som byder på betagende bjerge samt ruinerne Beauly Priory af et gammelt kloster fra 1230.

  På rundrejsens 7. dag fortsætter turen sydpå i retning af Perth og Pitlochry. Har I booket 7 overnatninger, kører I efter nogle timers sightseeing i Inverness mod Perth på rundrejsens 5. dag.

  Balcarres -> An-sealgair 111.9 km

  An-sealgair B&B eller tilsvarende

  • Hotel
  • Highland, Storbritannien

  An-sealgair B&B ligger i landsbyen Carrbridge i Cairngorms National Park ca. 40 km fra Inverness. B&B'en har en have og en stor stue, hvor I nyder jeres inkluderede morgenmad. Værelserne er indrettet med dobbeltseng, TV, elkedel og eget badeværelse med gratis toiletartikler.

  Læs mere
 5. Dag 7: Perth og besøg på whiskydestilleri i Pitlochry

  På rundrejsens 7. dag kører I efter morgenmaden mod Perth, hvor I tilbringer natten. Gør gerne holdt i Dunkfeld for en mættende frokost og et besøg i byens beundringsværdige katedral, før I fortsætter køreturen. Når I ankommer til Perth, kan I i jeres helt eget tempo udforske den hyggelige by og nyde synet af den 800 år gamle by med sine mange kirker og livlige shoppingstræder.

  Næste dag byder på lækkerier, for på rundrejsens 8. dag skal I nemlig smage på den berømte skotske whisky direkte fra producentens hånd! I skal på guidet rundtur og smagning i det traditionelle whiskydestilleri Blair Athol Distillery, hvor entréen er sikret med det værdibevis, I får udleveret på jeres B&B. Whisky er emblematisk for Skotland og traditionen samt historien bag den berømte alkohol er lige så spændende, som whiskyen er smagfuld.

  Har I tid og lyst kan I efterfølgende udforske Pitlochry, en landsbycharmerende perle, som byder på victoriansk arkitektur og The Scottish Hydro Electric Visitor Centre med sin berømte 'fisketrappe' (Salmon Ladder), hvor I med egne øjne kan se laks svømme opad en trappe som illustration på laksens rejse fra sit fødested til højlandsfloderne og tilbage igen.

  Efter besøget på whiskydestilleriet og lidt sightseeing i Pitlochry er det på rundrejsens 8. dag tid til at fortsætte ruten mod landets hovedstad, Edinburgh!

  Har I booket 7 overnatninger, besøger I på dag 6 destilleriet og kører derefter mod Edinburgh.

  An-sealgair -> Pitcullen Guest House 144.6 km

  Pitcullen Guest House B&B eller tilsvarende

  • Hotel
  • Perth, Storbritannien

  Pitcullen Guest House B&B ligger i Perth ca. 1 km fra byens centrum. B&B'en har en lobby og en spisestue, hvor I nyder jeres inkluderede morgenmad. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, fladskærms-TV, minikøleskab og kaffemaskine samt eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler.

  Læs mere
 6. Dag 8 - 10: Eventyrlige Edinburgh

  Velkommen til Skotlands skønne hovedstad, som er fuld af fascinerende historie, flotte bygninger og hyggelige barer og caféer. Besøg den storslåede borg Edinburgh Castle, hvis historie går helt tilbage til det 12. århundrede, nyd udsigten over byen fra Arthur's Seat, og tag på shoppingtur på det berømte strøg Princes Street. Tag en slentretur på den berømte rute The Royal Mile, der fører jer fra byens slot til den smukke ruin Holyrood Abbey. I kan også besøge Skotlands Nationalmuseum og se det berømte klonede får Dolly. Uanset om I er mest til den pragtfulde natur, de historiske bygningsværker eller den ægte skotske pubstemning, har Edinburgh svaret. Denne sidste del af jeres rundrejse er sidste mulighed for at suge til jer af skotsk kultur, så grib dagen og lad hovedstaden fortrylle jer! Og glem ikke at kombinere jeres sightseeing med en lækker skotsk ale eller whisky på en af byens mange hyggelige pubber.

  Jeres sidste aften bør I tilbringe på en hyggelig restaurant i centrum, hvor I lader jer forkæle med en lækker, traditionel skotsk middag. Afslut aftenen med et glas whisky eller to, lyt en sidste gang til den charmerende skotske accent og brug et øjeblik på at forevige mindet om denne magiske nation, som har åbnet sine skatkamre for jer på jeres oplevelsesrige rejse rundt i landet.

  I afleverer lejebilen i Edinburgh lufthavn på jeres 8. eller 10. morgen, før I flyver tilbage til Danmark med Skotland indprentet i hjertet.

  Pitcullen Guest House -> Lumsdaine House Bed & Breakfast 76.6 km

  Lumsdaine House B&B eller tilsvarende

  • Hotel
  • West Lothian, Storbritannien

  Lumsdaine House B&B ligger ca. 2,5 km fra den charmerende landsby Linlithgow vest for Edinburgh. B&B'en har en opholdstue, hvor I får serveret jeres inkluderede morgenmad. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV og eget badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
Information om rundrejsen:

Bemærk venligst, at nedenstående overnatningssteder er eksempler på jeres indkvarteringer. I vil blive indlogeret i B&B's af tilsvarende standard op til 40 km fra de nævnte byer og landsbyer.

I får information om jeres endelige indkvarteringer sammen med jeres øvrige rejsedokumenter i god tid før afrejse. I galleriet finder I billeder af eksempler på rundrejsens indkvarteringer.

Rejsebeskrivelsen nedenfor gælder 9 overnatninger. En rundrejse på 7 overnatninger omfatter:

 • 2 overnatninger i Glasgow-området
 • 1 overnatning i Fort William
 • 1 overnatning i Inverness-området (Loch Ness)
 • 1 overnatning i Perth eller Pitlochry
 • 2 overnatninger i nærheden af Edinburgh

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Opel Corsa, Vauxhall Corsa eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuelt parkeringsgebyr
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Check-ind på alle B&B's mellem kl. 16.00 og kl. 18.00

Check-ud

Check-ud fra alle B&B's til kl. 10.00

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse med to enkeltsenge
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg til prisen for rejsen afhængigt af sæson og opholdets længde

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på alle B&B's

Babyseng

Det er ikke muligt at låne en babyseng på B&B's. Alternativt kan babyer sove i forældres seng

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

De fleste B&B's har gratis WiFi

Parkering

De fleste B&B's har gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed). Alternativt vil der være offentlige parkeringspladser (mod gebyr)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Besøg på whiskydestilleri

Bemærk venligst, at børn under 8 år ikke kan medbringes i whiskydestilleriet.

Værdibeviset til besøget på whiskydestilleriet Blair Athol Distillery i Pitlochry udleveres hos jeres B&B

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice