Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Skitur i Østrig med liftkort og wellness

 • Skiferie
 • 7 overnatninger
 • Fieberbrunn
Pris fra kr. 3.199,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4, 5 eller 8 dage på Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn i det vestlige Østrig inkl. liftkort til skiområdet Skicircus, halvpension og adgang til wellnessområde

Er I også vilde med snehvide og glitrende landskaber så langt øjet rækker? Så tag med til det østrigske skiområde Skicircus, hvor der venter jer dage fulde af sjov og fart på ski. I vil bo på et 4-stjernet hotel i Fieberbrunn med blot 10 meter fra den nærmeste lift og mulighed for at slappe af i hotellets wellnessområde efter en lang dag på pisterne. Med jeres liftkort til skiområdet Skicircus har I adgang til langrendsruter, slalombaner, skipister og snowboardparker i de fire områder; Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn. Gå ikke glip af en skiferie for hele familien!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i familieværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-14 år) eller enkeltværelse på Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn****
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 4-retters middag)
 • Liftkort til skiområdet Skicircus (gyldigt i 2 dage ved 3 overnatninger, i 3 dage ved 4 overnatninger og i 6 dage ved 7 overnatninger)
 • Underholdningsprogram for børn fra 3 år (mandag-fredag)
 • Gratis parkering
Skiområdet Skicircus i Østrig

Velkommen til et af Østrigs største skiområder! Her kan I komme helt op i 2.096 meters høje, og de i alt 270 km sneklædte pister byder på udfordinger og sjov for både nybegyndere og avancerede. Området tilbyder aktiviteter for alle typer af ski-entusiaster, uanset om I er til langrend, slalom, alpinski eller snowboardparker. Jeres liftkort giver adgang til skiområderne Fieberbrunn, Leogang, Hinterglemm og Saalbach, som strækker sig fra Tyrol til Salzburg i det vestlige Østrig. Desuden vil I bo blot 10 meter fra den nærmeste lift, og der vil være ca. 50 meter til busstoppestedet, hvor bussen kører til skiområdet St. Johan. Når I har brug for en pause på pisterne, kan I nyde en varm kop kakao eller kold øl på en af de mange piste-caféers terrasser. Tag med til en enestående vinteroplevelse og nyd landskabet omkring jer, når solens stråler rammer de sneklædte bjergtinder.

Austria Trend Alpine Resort

 • Hotel
 • Fieberbrunn, Østrig
Pool 1

Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn har en idyllisk beliggenhed ved bjerget Doischberg i Fieberbrunn og er omgivet af den smukke, tyrolske natur. Fra hotellet er der ca. 3 km til byen Fieberbrunns centrum, hvor I også finder en togstation. Hotellet byder på en moderne indretning, en hyggelig restaurant og bar, fitnessrum samt et stort wellnessområde på hele 900 m² med indendørs swimmingpool, dampbad, finsk sauna og afslapningsrum.

 • +12
Læs mere
Classic room

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelset er 28-30 m² stort og kan rumme maks. 2 voksne og 2 børn (0-14 år). Værelset er indrettet med enten terrasse eller altan og privat badeværelse med hårtørrer. Desuden findes der faciliteter som TV, radio, telefon, værdiboks, minibar (mod betaling) og leje af badekåbe.

Stock

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er indrettet med enten terrasse eller altan og privat badeværelse med hårtørrer. Desuden findes der faciliteter som TV, radio, telefon, værdiboks, minibar (mod betaling) og leje af badekåbe.

Information om Skicircus
 • Grønne og blå pister: 140 km
 • Røde pister: 112 km
 • Sorte pister: 18 km
 • Pister i alt: 270 km
 • Snowparks: 5
 • Lifter: 70
 • Laveste punkt: 830 m
 • Højeste punkt: 2.096 m
Hotellets wellnessområde

Med et ophold på Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn får I adgang til det 800 m² store wellnessområde. Her finder I en 84 m² stor indendørs swimmingpool, et dampbad og en finsk sauna samt et afslapningsområde. Desuden er der et fitnessrum med faciliteter som løbebånd og crosstrainer. På hotellet er det muligt at tilkøbe massagebehandlinger og tid i solarium.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,50 € per person fra 15 år per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per Familieværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-14 år: 50% rabat
Børn i alderen 15-17 år: 30% rabat
Personer fra 18 år betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmadsbuffet og 4-retters middag (ekskl. drikkevarer)

Wellnessområdet

Hotellets wellnessområde har åbent hver dag fra kl. 07.30 til 21.00. Wellnessområdet har kun adgang for personer fra 12 år (børn op til 11 år kan bade i hotellets pool og skal være i følge med en voksen)

Underholdning for børn

Fra mandag til fredag tilbydes der underholdning for børn på hotellet

Liftkort til skiområdet Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Ved 3 overnatninger er der inkl. 2 dages liftkort
Ved 4 overnatninger er der inkl. 3 dages liftkort
Ved 7 overnatninger er der inkl. 6 dages liftkort

Værdibevis til liftkort

Når I har booket rejsen, vil I sammen med bekræftelsen modtage et værdibevis på jeres liftkort. Husk at printe værdibeviset og tage det med til et valgfrit skiområde i Skicircus (Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn)

Ankomst med tog

Ankommer I med tog tilbyder hotellet gratis transport mellem Fieberbrunn togstation og hotellet tur-retur (efter aftale). Kontakt venligst vores kundeservice

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn ligger omkring 3 km fra centrum af Fieberbrunn i Tyrol. Fra hotellet har I ca. 23 km til Kitzbühel og 39 km til Zell am See. Kører I fra den dansk-tyske grænse, er der ca. 1.100 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice