Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Nordtysk feriehygge med slotsbesøg

 • Miniferie
 • Celle
kr. 1.020,- -27%
Pris fra kr. 749,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd 3 eller 4 dage på TRYP Celle Hotel nær tyske Hannover inkl. morgenmad, en 3-retters middag og adgangsbillet til slot og museum

Hiv nogle dage ud af kalenderen og tag på hotelophold i den nordtyske by Celle, som vil overraske jer med sin maleriske skønhed og unikke bindingsværkhuse. I kan slentre gennem de middelalderlige, smalle gader og se den enestående arkitektur samt nyde byens rolige stemning på restauranterne og caféerne. I vil bo nær byens grønne områder, hvor I kan nyde en afslappende dag i parken, og med jeres adgangsbillet til byens arkitektoniske slot kan I leve jer helt ind i det tyske eventyr. Glæd jer til en ferie i det nordtyske!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger på dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 3-15 år + 1 baby 0-2 år) eller enkeltværelse på TRYP Celle Hotel***
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag
 • Adgangsbillet til slottet i Celle inkl. adgang til slotsmuseum
Eventyrlige Celle

Hvis I ikke allerede kender den nordtyske by Celle, har I chancen nu. Den gamle og romantiske by byder på betagende arkitektur med sine mere end 400 bindingsværkhuse, som står side om side i den gamle bydel. Under en gåtur gennem den gamle bydel vil I også se det gamle rådhus, og de hyggelige restauranter blandt de kunstfærdige huse. Midt i byen ser I også det smukke, historiske slot, hvor den danske Dronning Caroline Mathilde tilbragte sine sidste år. Efter sin skilsmisse fra Kong Christian 7. og kærlighedsaffæren med Struensee blev hun forvist til slottet i Celle kun tre år før sin død i 1775. Celle er desuden spækket med grønne områder, flotte kirker og et kunstmuseum.

TRYP Celle Hotel

 • Hotel
 • Celle, Tyskland
Terrace

Det 3-stjernede TRYP Celle Hotel ligger i grønne omgivelser i udkanten af byen Celle. Hotellet har en restaurant, hvor I kan få serveret internationale og regionale retter. I kan også slappe af i hotellets sauna eller i lobbybaren. Fra hotellet har I kort afstand til bus- og togforbindelser, som I kan tage rundt i den lille by eller besøge de større byer i området. Serengeti Park ligger kun 40 minutters kørsel herfra, og byen Celle er bestemt også værd at opleve med sine 400 bindingsværkshuse og middelalderlige charme.

 • +-2
Læs mere
Room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i lyse farver og indeholder enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en ekstra opredning. Desuden finder I TV, WiFi og et skrivebord på værelse samt tilhørende privat badeværelse med hårtørrer.

room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er indrettet i lyse farver og har udsigt ud til den hyggelige gade. Værelset har TV, WiFi og skrivebord samt privat badeværelse med hårtørrer.

Nærliggende Hannover

I kan også vælge at tage en smuttur til den større by Hannover. Byen ligger ca. 45 km fra hotellet og kan nemt nås med toget. Hannover er blevet forvandlet til en moderne storby men er samtidig utrolig charmerende, og byder på adskillige museer og smukke teatre. Besøg Hannover Zoo eller læg vejen forbi midten af byen, hvor I finder Herrenhäuser Gärten, der er Tysklands største barokhave med smukke, eksotiske planter. Hannover har noget for enhver smag!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner TRYP Celle. Du indgår derfor direkte aftale med TRYP Celle. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 15 år og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 1 voksen og 1 baby op til 2 år per Enkeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Gratis
Børn i alderen 12-15 år: 15% rabat
Børn fra 16 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 7,50 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 5 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

TRYP Celle Hotel ligger i udkanten af den tyske by Celle, som ligger ca. 45 km fra Hannover og ca. 80 km fra Wolfsburg. Fra Hamborg er der ca. 150 km til hotellet, og hvis I kører fra den dansk-tyske grænse er der ca. 290 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice