Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Frisk luft ved det tyske vadehav

 • Miniferie
 • Wangerooge
kr. 1.230,- -33%
Pris fra kr. 829,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd en lille ferie i Nordsøen på øen Wangerooge ud for Tysklands nordlige kyst: I tilbringer 4 dage på Hotel New Hampshire inkl. morgenmad og adgang til et 100 m² stort wellnessområde!

Indånd den friskeste havluft og få genopladet batterierne med en tur til en lille ø i Nordsøen. I bor på Hotel New Hampshire, hvor I hver dag får serveret morgenmad. Her kan I slappe af, nyde stranden og klitterne eller måske benytte hotellets wellnessområde. Er I til aktiv ferie, har I masser af muligheder for forskellige aktiviteter som cykling, surfing eller ridning. Der er fuld af oplevelser på denne ø – det er bare at komme afsted!

Inklusive
 • 3 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse eller 3-personersværelse (min. og maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)) på Hotel New Hampshire***
 • Morgenmad
 • Adgang til 100 m² stort wellnessområde
Wangerooge

Velkommen til Wangerooge - en lille tysk perle i Nordsøen. Øen byder på en række forskellige fritidsaktiviteter. Øen har både golf og tennis-baner, og for vandhundende, er der rig mulighed for at boltre sig i bølgerne med surfing og sejlads. Har I lyst til at se øen fra hesteryg, så har øen mange gode ridestier gennem klitterne og langs stranden. Ellers kan I også bare nyde jeres ferie med lange gåture langs stranden, hvor I rigtigt kan mærke vinden blæse liv i jer og se på det unikke fugleliv, der lever netop her i nationalpark Vadehavet.

Hotel New Hampshire

 • Hotel
 • Wangerooge, Tyskland
Hotel

Dette hotel byder jer velkommen med sin personlige og varme steming. Gør brug af wellnessområdet og slap af i saunaen eller find en god bog i hotellets lille bibliotek. Hver morgen kan I nyde en morgenbuffet i hotellets restaurant og få fyldt energidepoterne op til en ny dag.

 • +-4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er udstyrede med skrivebord, TV, radio, kaffe- og tefaciliteter og WiFi. Badeværelserne har toilet, bruser og hårtørrer.

3

3-personersværelse

2 voksne per værelse

På jeres 3-personersværelse finder I et skrivebord, TV, radio, kaffe- og tefaciliteter og WiFi. På badeværelset er der et toilet, bruser og hårtørrer.

single

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er indrettet med skrivebord, TV, radio, kaffe- og tefaciliteter og WiFi. Badeværelset har toilet, bruser og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 3,50 € per person over 12 år per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne
3-personersværelse: Min. og maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 7-11 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5-10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet og afhængigt af størrelsen på kæledyret). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Wangerooge er bilfri. Fra færgeterminalen går der en jernbanen til centrum af byen. Herfra er der kun 850 meter til hotellet.

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet er placeret 3 km fra Nordsøstranden. I kommer nemmest til øen med færge fra Harlesiel. Afgange afhænger af tidevandet. I kan parkere jeres bil sikkert ved færgeterminalen. Til færgeterminalen i Harlesiel tager det ca. 4½ i bil fra den dansk-tyske grænse, mens det tager knap 7 timer fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice