Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familiehygge i feriehus nær Skagen

 • Miniferie
 • Skagen
Pris fra kr. 1.699,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev skønne Skagen: 3, 4 eller 5 dage i eget feriehus nær kysten på det 4-stjernede Hotel og Feriecenter Skagen Strand. Prisen er per feriehus!

Skagen kan nydes året rundt og er kendt for sin upolerede, rå natur, de charmerende gule bygninger og havnen med de hyggelige pakhuse. Her kan I gå på opdagelse i danske kulturskatte og besøge indendørsaktiviteter som museer og Skagen Kirke. Skagen er også kendt for sin daglige, friske fangst fra havet, som kan nydes i restauranternes lokaler på havnen. I bor i eget feriehus på det 4-stjernede Hotel og Feriecenter Skagen Strand med plads til op til 7 personer — her er plads til hele familien!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i eget feriehus (til maks. 5 eller 7 voksne) på Hotel og Feriecenter Skagen Strand****
 • Adgang til indendørs badeland
 • Adgang til fitnessrum
 • Adgang til legepladser
 • Parkering
 • Miljøtillæg
 • Energiforbrug
 • Slutrengøring
Tag på opdagelse omkring Skagen

Velkommen til toppen af Danmark! Skagen byder på rå natur, dansk historie og kultur samt masser af arrangementer. Området omkring byen er kendt for sine karakteristiske, gule huse, mange kunstmuseer, vinterlige specialiteter som sild og snaps samt idyllisk landsbystemning. I kan tage en frisk travetur på øst- eller vestkysten, nyde en kop kaffe på molen eller observere havet skvulpe ind mod land på en af de hyggelige pakhusrestauranter. I kan tage på rundvisning på Skagen Bryghus og smage på lækkerierne eller se nogle af skagensmalernes fine huse. I kan også gå eller tage Sandormen til grenen, hvor I kan stå med fødderne i to have eller udforske den smukke og rå natur i Skagen Klitplantage og Bunken Klitplantage.

Oplev Råbjerg Mile, som ligger ca. 16 km fra Skagen, eller se den berømte tilsandede kirke, hvis tårn stadig knejser over klitterne. For de historieinteresserede kan det anbefales at tage forbi Michael og Anna Anchers Hus og Skagen Museum. For børn og barnlige sjæle, vil et besøg på det eventyrlige og nostalgiske Skagens Bamsemuseum med garanti også være et hit. God tur til Skagen!

Hotel og Feriecenter Skagen Strand

 • Hotel
 • Skagen, Danmark
waterpark

Hotel og Feriecenter Skagen Strand har 142 ferieboliger, hvoraf de hvidkalkede huse er inspireret af Skagens kendte arkitektur. På området finder I en lille butik, hvor I også har mulighed for at bestille morgenmad, et badeland og et stort udendørs område, hvor der f.eks. kan spilles fodbold. I bor i naturskønne omgivelser blot 800 meter fra en dejlig, børnevenlig badestrand og ca. 12 km fra Skagen centrum. I kommer nemt ind til Skagen med toget, som I kan tage ca. 100 meter fra hotellet. Der er masser af muligheder for vandring og gåture i området, og i hotellets reception kan I hente kort, som beskriver ruterne i området.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
5 person apartment

Feriehus til maks. 5 personer

5 voksne per værelse

Dette feriehus til maks. 5 personer er 72 m² stort og indrettet i lyse farver. Huset har en sydvendt terrasse med havemøbler. Derudover er boligen indrettet med eget køkken og privat badeværelse.
Der er 1 soveværelse med en dobbeltseng samt en hems med 3 madrasser.

Accommodation 7p.

Feriehus til maks. 7 personer

7 voksne per værelse

Dette feriehus til maks. 7 personer er 72 m² stort og indrettet i lyse farver. Boligen er indrettet med eget køkken, stue, toilet og bad samt en sydvendt terrasse med havemøbler.
Der er 1 dobbeltseng i stuen og på første sal er der en hems med 2 senge og et soveværelse med 2 senge + en opredning på drømmeseng.

Hotel og Feriecenter Skagen Strand

 • På feriecenteret kan børnene lege på legepladserne, og I kan benytte jer af udendørs tennisbaner eller minigolf, hvis det danske vejr tillader det (I kan bestille tid samt betale leje af bolde og ketsjere på stedet)
 • Der er en lille butik på området, hvor I finder det mest nødvendige, og det er muligt at bestille morgenmad i butikken
 • Der er et badeland på ca. 500 m² i feriecenteret. Her finder I en vandrutsjebane, vandkanoner, en grotte med bobler, dampbad, sauna og en infrarød sauna. Der er også et fitnessrum på stedet
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Sengelinned og håndklæder: kan selv medbringes eller lejes på stedet til 98 DKK per person (betales på stedet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel og feriecenter Skagen Strand. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel og feriecenter Skagen Strand. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per feriehus

Kapacitet

I kan vælge mellem en feriebolig til maks. 5 eller 7 personer

Tilgængelighed

Feriecenteret råder over feriehuse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe en hund mod et gebyr på 325 DKK per ophold

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Flere feriehuse

I bookingprocessen er det muligt at booke flere feriehuse ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Elbil

Det er muligt at oplade el-biler på stedet

Restaurant

Hotellets restaurant serverer retter inspireret af det danske og franske køkken og er åbent året rundt bortset fra d. 25. november til og med d. 27. december

Praktisk information om feriehuset

Der vil være en startpakke i feriehuset, som indeholder 1 karklud, 1 viskestykke, 1 opvasketabs og 2 ruller toiletpapir. Det kan derfor være en fordel at medbringe nødvendige artikler hjemmefra. På stedets minimarked kan yderligere nødvendigheder købes, bl.a. opvasketabs, opvaskemiddel, køkkenrulle og toiletpapir. I husene til 7 personer er der vaskemaskine, og på stedet findes der også et lille vaskeri. Sæbe til vaskesmaskinen kan medbringes selv eller købes i minimarkedet. Sengelinned og håndklæder kan selv medbringes eller lejes på stedet til 98 DKK per person (betales på stedet)

Sted

Hotel og Feriecenter Skagen Strand ligger 800 meter fra stranden og ca. 12 km fra Skagen centrum. Hotellet ligger omkring 100 km fra Aalborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice