Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hotel Højbysø ved Sjællands Odde

 • Miniferie
 • Højby
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 449,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Romantisk miniferie i den smukke natur ved Sjællands Odde: 2 eller 3 dage på Hotel Højbysø inkl. halvpension (morgenbuffet, 3-retters middag og kaffe og kage)

Trænger I til en afslappende miniferie, hvor hverdagens stress og jag bliver derhjemme og I har tid til fordybelse, fred og ro? Forkæl hinanden med et ophold i naturskønne omgivelser ved Odsherred geopark på Hotel Højbysø. Her ved Sjællands Ode møder I en betagende kyst, frodig natur og hyggelig landsbystemning, som indbyder til vandreture langs de mange smukke ruter. I bliver desuden forkælet med daglig morgenbuffet, 3-retters middag samt eftermiddagskaffe og kage. Afsted med jer!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Hotel Højbysø***
 • Halvpension (morgenbuffet fra kl. 08.00 til 10.00 og 3-retters middag kl. 18.00)
 • Kaffe og kage dagligt fra kl. 14.30 til 16.00
 • Gratis parkering
Odsherred

Naturen i Odsherred er noget helt specielt! Fordyb jer i uspolerede naturområder, en betagende kystlinje og fascinerende geologi, flora og fauna. Odsherredbuerne, som blev dannet under den sidste istid, former terrænet og gør det oplagt til lange vandreture. Alt dette gør, at Odsherred er blevet optaget på UNESCOs liste over såkaldte geoparker, som er områder med en helt særlig geografi, der har stor indflydelse på livet i området. I Odsherred finder I et væld af stilfulde kunstgallerier og hyggelige gårdbutikker med lokale, lækre produkter. Her er mulighed for at tage et spil golf, besøge de hyggelige lokale landsbyer eller opleve noget af Danmarks kulturhistorie i form af stendysser, gravhøje og det flotte Dragholm Slot. Husk selvfølgelig også bare at trække den friske luft, lade roen sænke sig og nyde kvalitetstiden med hinanden.

Hotel Højbysø

 • Hotel
 • Højby, Danmark
Hotel HøjbySø

Charmerende Hotel Højbysø ligger midt i den idylliske natur ved Odsherreds geopark og kun 50 meter fra Højby Sø. Hotellet er opført i lyse farver og med fine detaljer, der leder tankerne hen på et traditionelt badehotel. Her er alt, hvad I behøver for at få et dejligt ophold. Hotellet har en flot restaurant, hvor I nyder jeres morgenbuffet og 3-retters middag hver dag, samt venligt personale, som byder jer varmt velkommen, og der er tilmed gratis WiFi på hele hotellet.

 • +-4
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

I bor på et lyst og komfortabelt dobbeltværelse, som er elegant indrettet med skrivebord, dobbeltseng, siddeområde samt eget badeværelse med bruser.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel HøjbySø. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel HøjbySø. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år betaler 309 DKK per person per nat inkl. morgenmad men ekskl. middag (dette kan tilkøbes på hotellet)
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpensionen omfatter morgenbuffet fra kl. 08.00 til 10.00 og 3-retters middag fra kl. 18.00

Sted

Hotel Højbysø ligger ved Højby på det nordvestlige Sjælland midt i den smukke Geopark Odsherred og kun 50 meter fra Højby Sø. Fra Aarhus kan I tage færgen direkte til Sjællands Odde. Kører I fra København er der knap 95 kilometer til hotellet via motorvej 21.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice