• Med fly
 • Med indkvartering
 • Tog inkluderet

Rundrejse i elskelige Porto og Guimarães

Rundrejse 5 overnatninger Portugal

per person fra kr. 1.629,-
baseret på 2 personer

Portugisisk rundrejse på 5 nætter fordelt på to hoteller inkl. morgenmad, transport med tog mellem hotellerne og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Vil I også opleve Portugals skønhed og hemmeligheder? Ferien starter i det nordportugisiske, hvor I vil bo i mageløse Porto. Her bruger I et par dage med den portugisiske storbystemning, som vil fortrylle jer med historie, et køkken i verdensklasse samt lokal portvin. Klar til flere oplevelser? På opholdets tredje dag tager I toget til byen Guimarães, som gennem historien har været konger og adelige folk værdig. Vær klar med kameraet for her vil I se enestående arkitektur og pladser samt kirker og museer.

Inklusive
 • Rundrejse med 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-4 år)
 • 3 overnatninger på iStay Hotel Porto Centro** i Porto (første 2 overnatninger og den sidste overnatning)
 • 2 overnatninger på Trovador Guest House i Guimarães
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Porto
 • Togtransport mellem hotellerne tur-retur
 • Håndbagage

 1. Dag 1 & 2: Velkommen til Porto!

  Portugals andenstørste by, havnebyen Porto, stammer helt tilbage fra romertiden, og er en stor del af Portugals identitet. Rundt om i gaderne finder I spor af historien fra romernes tid i byen, specielt kan det ses på bygninger som domkirken, børsbygningen og kirken Santa Clara samt det gamle kvarter Ribeira. Kvarteret er kommet på UNESCOs verdensarvsliste og ikke uden grund — farverige husfacader, udsigten over floden Douro og de mange caféer og restauranter giver en helt unik portugisisk sammensætning. Porto er portvinens hjemsted, og netop portvin er da også blevet et af de mest velkendte portugisiske varetegn. Udover adskillelige vinranker voksende langs Douro-floden finder I mange vingårde og vindistrikter, og et besøg på en af disse er næsten obligatorisk på en kulturrejse til Portugal. I denne portugisiske perle vil I bruge de første dage af ferien, inden turen går videre.

  Elevators

  iStay Hotel Porto Centro

  Hotel Porto, Portugal

  iStay Hotel Porto Centro er indrettet i lyse farver og ligger tæt på flere af Portos interessante seværdigheder, bl.a. Palácio da Bolsa og São Bento-togstation. Kun 10 minutters gang fra hotellet har I gode forbindelser med offentlig transport. I nærheden finder I endvidere en vifte af spændende restauranter og beværtninger. Hotellets reception har døgnåbent og der serveres morgenmad hver morgen.

  • +2
  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Videre til Guimarães

  Efter 2 dage i Porto er det nu tid til at besøge Guimarães, som ligger omkring 60 km fra Porto. Byen kaldes også for Portugals fødested, da den første uafhængige konge af Portugal blev født her, og historiske levn fra de følgende århundreder kan stadig ses. De labyrintiske gader byder på kulturelle attraktioner og museer, som eksempelvis hertugpaladset eller kirken Nossa Senhora da Oliveira. Ligesom Porto har Guimarães ikonisk arkitektur, som er kendetegnet af smukke buer, tårne og balkoner. I kan godt begynde at glæde jer til dage med ægte portugisisk kultur!

  room

  Trovador City Guest House

  Hotel Guimaraes, Portugal

  Gæstehuset ligger i hjertet af byen Guimarães, ikke langt fra gadelivets restauranter og historiske seværdigheder. Nær gæstehuset har I også gode transportmuligheder både med bus og tog. Hotellet er simpelt og stilrent indrettet, hvor der er tænkt på det mest nødvendige på jeres rejse. Desuden tilbyder gæstehuset mulighed for afslapning i deres massage- og spaområde, hvor der kan nydes forskellige wellnessbehandlinger (mod gebyrer).

  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Tilbage til Porto

  På den femte dag af opholdet tager I toget tilbage til vidunderlige Porto. Nu har I chancen for at besøge restauranten, I ikke fik spist på, eller shoppe i den lille butik med de lokale specialiteter, I ikke nåede i første omgang. Måske blev I betaget af et specielt sted, som I bare skal besøge igen? Det er helt op til jer! Sørg for at få slappet af på jeres ynglingssteder rundt om i byen eller på hotellet, inden rejsen er ovre.

  Elevators

  iStay Hotel Porto Centro

  Hotel Porto, Portugal

  iStay Hotel Porto Centro er indrettet i lyse farver og ligger tæt på flere af Portos interessante seværdigheder, bl.a. Palácio da Bolsa og São Bento-togstation. Kun 10 minutters gang fra hotellet har I gode forbindelser med offentlig transport. I nærheden finder I endvidere en vifte af spændende restauranter og beværtninger. Hotellets reception har døgnåbent og der serveres morgenmad hver morgen.

  • +2
  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-4 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse.
Børn i alderen 0-4 år: Får rabat på hotelophold (rabatten afhænger af alder og sæson)

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis på Trovador Guest House (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice
På iStay Hotel Porto Centro kan barnet mellem 0-4 år dele seng med forældrene.

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellernes fællesområder

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellerne (mod gebyr)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

iStay Hotel Porto Centro ligger i Portos historiske centrum kun 500 m fra den ikoniske bro, Dom Luis. I nærheden er der gode forbindelser med offentlig transport.

Trovador City Guest House er centralt beliggende i portugisiske Guimarães, hvor I vil være tæt på bl.a. seværdighederne Salado's mindeplads og Hertugpaladset. Gæstehuset ligger ca. 60 km fra Porto og ca. 25 km fra byen Braga.

iStay Hotel Porto Centro ligger i Portos historiske centrum kun 500 m fra den ikoniske bro, Dom Luis. I nærheden er der gode forbindelser med offentlig transport.