Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

4* rooftop-hotel & besøg i Peterskirken

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Rom
Pris fra kr. 2.139,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Ars Hotel i smukke Rom inkl. morgenmad, adgang til Peterskirken, hvor I kan springe køen over, samt fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg

Nyd de kolde måneder i skønne Rom! Glæd jer til 3, 4 eller 5 overnatninger i den charmerende by, hvis smalle gader gemmer på kulturskatte og historiske monumenter i massevis — og glæd jer også til at smage på pizzaen, pastaen og den friske gelato. I bor på det 4-stjernede Ars Hotel, hvor I også kan nyde jeres morgenmad inden i tager på opdagelse. I flyver fra København eller Billund, og med i prisen er også et besøg i den imponerende Peterskirke. Så tag en pause fra hverdagen i den italienske hovedstad!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Ars Hotel****
 • Morgenmad
 • Guidet tur til Peterskirken og Det Sixtinske Kapel (på turens 2. dag)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
Rom

Rom er en vaskeægte livsnyderby! Her flyder gaderne ikke blot med de dejligste delikatesser, men også med historier fra antikken og en afslappet, flirtende stemning. Her kan I synde i knassprøde pizzaer, cremede pastaretter, tiramisu og den friske gelato, og I kan søge om tilgivelse i Peterskirken, eller forbrænde det hele med et par ture op og ned ad Den Spanske Trappe. I det tidligere arbejderkvarter Trastevere hersker boheme-mentaliteten, og her er der gode muligheder for både at spise og handle med de lokale.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

ARS Hotel Rome

 • Hotel
 • Rom, Italien
hotel

Ars Hotel ligger i et dejligt, historisk kvarteri Monte Sacro-kvarteret i Rom, i et område med mange butikker, restauranter og offentlige parker. På hotellet er der fitnesscenter, lounge og en dejlig panoramaterrasse med udsigt over de fine omgivelser.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et lyst og rummeligt dobbeltværelse med minibar, aircondition, satellit-TV, værdiboks og eget badeværelse med bruser. Nogle værelser har altan med udsigt over haven.

Guidet tur til Vatikanet med Peterskirken og Det Sixtinske Kapel

Med i dette tilbud er en guidet tur til den berømte og imponerende Peterskirke samt Det Sixtinske Kapel — og så kan I endda springe køen over.

I en gruppe på maks. 20 personer vil I gå på opdagelse i Vatikanets fantastiske bygningsværker, malerier og kunstskatte. I besøger Peterskirken, hvor guiden vil vise jer rundt, mens han fortæller mere om den fascinerende historie. I kommer også forbi Det Sixtinske Kapel, hvor den imponerende loftsudsmykningen blev udført af kunstneren Michelangelo — det tog ham ikke mindre end 6 år at færdigøre dette vidunderlige kunstværk. Kig op, og tag jer tid til at opleve de mange detaljer og fantastiske farver i maleriet.

Turen foregår på rejsens dag 2 og varer omkring 3 timer. Turen begynder nær Vatikanmuseets indgang. I modtager yderligere information om turen med jeres rejsedokumenter.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 6 € per person per dag (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Rutebeskrivelse

Alt efter jeres afgang kan I lande i Rome Fiumicino Airport eller i Ciampino Airport. Det er muligt at tage offentligt transport fra begge lufthavne til hotellet. Transporten fra lufthavnen til hotellet tager omkring 1,5 time

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Ars Hotel ligger i Roms Monte Sacro-kvarter, tæt på grønne omgivelser og med nem adgang til centrum af byen med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice