Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Nyd vinteren i smukke Madrid

 • Storbyferie
 • Madrid
Pris fra kr. 1.819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På skøn storbyferie i Madrid: 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Ganivet inkl. morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Tag en pause fra den danske vinter i skønne Madrid. Her venter jer milde temperarurer, smuk arkitektur, flotte museer og - selvfølgelig – et lækkert køkken. Her kan I tilbringe 3, 4 eller 5 overnatninger i den spanske hovedstad og udforske byens mange seværdigheder, opleve det festlige natteliv eller shoppe i de mange butikker. I bor på Hotel Ganivet, hvor I også kan nyde jeres inkluderede morgenmad. Så glæd jer til en ferie fyldt med kunst, kultur og kvalitetstid i Madrid!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 2-12 år + 1 baby 0-1 år) på Hotel Ganivet***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Madrid
 • Håndbagage
Madrid

Madrid er den ideelle storby at besøge, hvis I er kunstelskere og samtidig gerne vil nyde sydens varmere himmelstrøg og charme. Byen er verdenskendt for sine 3 kunstmuseer, også kendt under navnet Triángula del Arte. Andre seværdigheder tæller det royale palads, der med sine 3418 værelser er et af verdens største, samt barokkirken San Francisco El Grande, der fortyller med sin smukt dekorerede kuppel. Trænger I til et grønt pusterum, så tag til parken El Retiro, hvor I kan leje en robåd eller dase i skyggen. Glem heller ikke at smage på det madrilenske køkken – cocido, bartolillo, tortilla, paella, sangria... egnens delikatesser er noget helt for sig!

Hotel Ganivet

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Lounge

Hotel Ganivet ligger centralt i Madrid, og herfra har I kun et kvarters gang til Plaza Mayor og en halv times gang til Museo del Prado. Hver morgen nyder I jeres morgenmad på hotellets restaurant, og trænger I til at køle ned, kan I snuppe jer en dukkert i swimmingpoolen på tagterrassen! I kommer nemt rundt i byen med offentlig transport, og i området omkring hotellet ligger der forskellige barer, butikker og restauranter.

 • +3
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et flot dobbeltværelse, der er forsynet med aircondition, gratis WiFi, TV, værdiboks, gratis mineralvand og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Tips til Madrid

 • Ojalá: Selvom I befinder jer langt fra den spanske kyst, kan I sagtens krydre ferien med lidt strandstemning. På restauranten Ojalá er den nederste etage nemlig blevet tryllet om til en strandbar med sandunderlag og store bløde puder. Her kan I læne jer tilbage og nyde den afslappede atmosfære og et par drinks.
 • Sobrino de Botín: Madrid kan bryste sig af verdens ældste eksisterende restaurant, nemlig Sobrino de Botín, hvor man har serveret spanske specialiteter helt siden 1725! Lægger I vejen her forbi, kan I nyde signaturretten cochinillo asado, som forfatteren Ernest Hemingway var så begejstret for, at han nævnte den samt Sobrino de Botín i romanen ''Og solen går sin gang''.
 • La Neomudejar: Et af byens mest unikke museer La Neomudejar har til huse i en gammel lagerbygning og byder på skiftende udstillinger med kunstformer, der ofte forbigåes på museer og gallerier, deriblandt videokunst, street art og performancekunst.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne, 1 barn 2-12 og 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år overnatter gratis på hotellet
Børn 2-12 år får 50% rabat på hotelopholdet
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellet har privatparkering for 19 € per døgn (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger centralt i Madrid, ca. et kvarters gang fra Plaza Mayor og ca. en halv times gang fra Museo del Prado. Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice