• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Malerisk rundrejse i lejebil på Madeira

 • Rundrejse
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Portugal
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 5.789,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 16 gange

Solrige Madeira: 7 eller 14 overnatninger på to 4-stjernede hoteller inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København, Hamborg eller Billund

Turen går til Portugals pragtfulde 'Blomsterø' Madeira, også kendt som 'Atlanterhavets flydende have'. På denne fortryllende rundrejse kører I i lejebil fra Santa Cruz på østkysten til den smukke dal på nordkysten, São Vicente. Turen fører jer forbi det azurblå Atlanterhav, vulkanske huler, yndige landsbyer, uberørte strande og tætbevokset skov. I ser øen i jeres helt eget tempo og tilbringer 7 eller 14 overnatninger på de to 4-stjernede hoteller Hotel Solar do Bom Jesus og Hotel Estalagem do Vale med morgenmad inkluderet. Glæd jer til at opleve eventyrlige Madeira!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelser (maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år):
 • 4 eller 7 overnatninger på Hotel Solar do Bom Jesus****
 • 3 eller 7 overnatninger på Hotel Estalagem do Vale****
 • Morgenmad
 • Lejebil (Opel Corsa, Renault Clio eller tilsvarende)
 • Fly fra København, Billund eller Hamborg til Funchal
 • Håndbagage
 1. Dag 1 - 4: Santa Cruz

  Når I ankommer til lufthavnen, får I udleveret jeres lejebil, hvorefter turen går mod jeres 4-stjernede hotel i den smukke kystby Santa Cruza. Sæt kufferterne på værelset og skynd jer ud på opdagelse, for nu begynder ferien! I Santa Cruz kan I opleve Igreja Matriz, en smuk historisk kirke bygget i det 16. århundrede, og efter lidt sightseeing er det tid til et velfortjent hvil på hotellets terrasse med jeres første glas af den smagfulde Madeira vin. Aftengåturen kan passende spenderes på byens promenade, omgivet af palmer og eksotiske træer, indtil I når stenstranden Praia das Palmeiras blot 500 meter fra hotellet.

  Når I savner afveksling fra den charmerede kystby, står lejebilen klar til at bringe jer rundt på øen. Køb friske frugter og delikatesser fra det lokale marked, pak bilen og kør afsted på opdagelse i omgivelserne. Den ubeboede halvø Ponta de São Lourenço (16,5 km fra hotellet) byder blandt andet på idylliske vandreture. Madeira er fuld af fascinerende syn, så glem ikke at lægge mærke til landskabet uden for bilruden. Vandfalde, snoede stier og magiske skove vil overraske jer, for på blomsterøen ved man aldrig, hvilken naturskønhed venter rundt om det næste hjørne.

  I kan også booke en sejltur og se delfiner eller vandre i de betagende bjerge, som er så karakteristiske for øen. Dykkere kan glæde sig til undervandsoplevelser i Garajau naturreservat, som ligger mellem Caniço og Funchal (ca. 9 km fra hotellet), og for vandhundene er den nærliggende Caniço strand et absolut must. Madeira er hele 2 gange blevet kåret som 'Europas bedste ø' , hvilket I kan glæde jer til at opleve på nært hold på denne maleriske rundrejse på Portugals betagende blomsterø.

  Ved en rejse på 7 overnatninger har I 4 nætter på jeres hotel på det 4-stjernede Hotel Solar do Bom Jesus. Har I booket 14 overnatninger, er der hele 7 nætter i vente i Santa Cruz.

  Aeroporto Internacional da Madeira -> Hotel Solar do Bom Jesus 2.3 km

  Pool 2

  Hotel Solar do Bom Jesus

  30 Anmeldelser
  • Hotel
  • Santa Cruz, Portugal
  Pool 2

  Det 4-stjernede Hotel Solar do Bom Jesus har til huse i en historisk bygning, som daterer tilbage til 1763 i Santa Cruz. Det elegante hotel er udstyret med moderne faciliteter og har egen restaurant, som serverer internationale klassikere og regionale specialiteter. På hotellet finder I desuden en terrasse samt en swimmingpool, som er åben i sommermånederne.

  Læs mere
  • +7
 2. Dag 5 - 8: São Vicente

  I den anden halvdel af jeres spændende rundrejse overnatter I på det 4-stjernede Hotel Estalagem do Vale i São Vicente, en af ​​de smukkeste dale på øen. Hotellet, som er beliggende på en bjergside med en imponerende udsigt over de frodige omgivelser, har en historie, der daterer 150 år tilbage i tiden, som giver hotellet sin særlige historiske stemning. I São Vicente kan I besøge grotterne "Grutas de São Vicente", der dannedes af lava for over 400.000 år siden. I kan også tage ind i centrum og nyde synet af loftsmalerier i byens domkirke. Takket være sin beliggenhed tæt på Atlanterhavet, har I også rig mulighed for at nyde havet, og med lidt held kan I endda være heldige at spotte delfiner og hvaler. Når I har lyst til at bevæge jer lidt længere fra hotellet, bør I tage lejebilen til Porto Moniz (ca. 18 km fra hotellet). Her finder I naturlige vulkanske bad, en uspoleret kystlinje og en smuk strandpromenade. I kan også køre til Madeira Aquarium og blive bekendt med de omgivende havs tropiske fisk. Til de modige anbefaler vi svævebanen Rocha i nærliggende Achadas da Cruz. Men allervigtigst er vinen! Nyd de lune aftener med øens vine, som tiltrækker vinentusiaster fra nær og fjern til den årlige vinfestival i september.

  Men før I når São Vicente, skal I sørge for et aflægge et visit til øens hovedstad Funchal. Den hurtigste rute fra Santa Cruz til São Vicente er kun 45 km og fører jer gennem Funchal, som er en æstetisk nydelse at opleve med sine botaniske haver, overflod af blomster og livlige bybillede. Her kan I bruge nogle timer på at slentre gennem Funchals labyrintiske gader, nyde den smukke grønne oase Santa Catarina Park eller beundre byens gotiske Sé-katedral.

  I afslutter ferien på jeres 8 eller 15 dag, når I tjekker ud og afleverer lejebilen i lufthavnen, der ligger 47 km fra hotellet. Ved en rejse på 7 overnatninger har I 3 nætter på jeres hotel på Hotel Estalagem do Vale. Har I booket 14 overnatninger, har I hele 7 nætter i smukke São Vicente.

  Hotel Solar do Bom Jesus -> Estalagem Do Vale 46.5 km

  swimming pool

  Estalagem do Vale

  45 Anmeldelser
  • Hotel
  • Sao Vicente, Portugal
  swimming pool

  Jeres 4-stjernede hotel ligger i smukke omgivelser og har tidligere fungeret som skole og sygehus. Bygningen står i dag renoveret og installeret med moderne hotelfaciliteter heriblandt en minigolfbane, bar, restaurant og udendørs swimmingpool. Der er desuden sauna, solarium, tyrkisk bad, fitnessrum og jacuzzi på hotellet, som kan nydes mod betaling.

  Læs mere
  • +6

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Opel Corsa, Peugeot 208, Nissan Micra, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Parkering ved Hotel Solar do Bom Jesus: 5 € per dag på åben parkeringsplads nær hotellet (betales på hotellet)
 • Turistskat på Hotel Solar do Bom Jesus: 1 € per person fra 18 år per nat (maks. 5 € i alt, betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellerne
Børn i alderen 2-17 år får rabat på hotelværelserne afhængigt af sæson og rejsens varighed

Babyseng

Det er muligt at medbringe egen eller låne en babyseng gratis på begge hoteller (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for rejsen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Begge hoteller råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på begge hoteller

Parkering

Parkering ved Hotel Estalagem do Vale: Gratis
Parkering ved Hotel Solar do Bom Jesus: 5 € per dag på åben parkeringsplads nær hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Pools

Begge hoteller har udendørs pools, som er åbne hele året.

Bemærk venligst, at begge pools kan være lukket afhængigt af vejrforhold

Hotel Solar do Bom Jesus: Fra kl. 09.00 til kl. 19.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice