• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4* ferie på Tenerife med det hele

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Puerto de la Cruz
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.869,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 16 gange

All-inclusive ferie på frodige Tenerife! Bo 7, 10 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Taoro Garden med all-inclusive, transport mellem lufthavnen og hotellet og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Sol, swimmingpool og skønne omgivelser: På Tenerife, den største af De Kanariske Øer, bor I på det fredelige 4-stjernede Hotel Taoro Garden, som er placeret på en bakke med en smuk udsigt over byen Puerto de la Cruz og den berømte vulkan Teide. Der er tænkt på det meste på Hotel Taoro Garden, hvor I med all-inclusive kan nyde måltider, snacks og drikkevarer hele dagen og aftenen. Den nærliggende stand prydes af fint, mørkt sand, der vidner om Teides tilstedeværelse. Vulkanen danner også baggrundsbillede for hotellets poolområde og den imponerende omkringliggende have iklæder hotellet en grøn og frodig atmosfære. Slap af og nyd en ferie uden bekymringer med all-inclusive på blomstrende Tenerife.

Inklusive
 • Hotel Taoro Garden: 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med all-inclusive
 • Fly fra København, Hamborg til Tenerife tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er en skøn kystby med mulighed for både afslapning og underholdning. Gå en tur i de smalle gader i den gamle bydel eller slå jer ned på samlingspladsen Plaza del Charco. For et indblik i den lokale historie kan I besøge fortet Castillo San Felipe, San Telmo eremitagen eller den katolske kirke Nuestra Señora de la Peña. Vi anbefaler en svømmetur i Lago Martiánez, som er et kunstigt saltvandsbassin, tegnet af den berømte arkitekt César Manrique. Har I lyst til en dag på stranden, så gå til Playa Jardín, som er en strand med områdets klassiske mørke sand og klare vand.

Hotel Taoro Garden

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spanien
Hotel

Dette hyggelige hotel ligger i et roligt og smukt område, hvorfra I kan nyde den skønne udsigt over Puerto de la Cruz og kysten. Hotellet er omgivet af en 10.000 m² frodig have, hvor der også er en legeplads. Hotel Taoro Garden råder over en stor udendørs swimmingpool, en restaurant hvor I kan nyde jeres daglige måltider, læse- og spillerum samt vaskeri (mod betaling). Mellem måltiderne kan I få snacks og drikkevarer ved poolen. Hotellet ligger 900 m fra stranden og kun få minutters gang fra Plaza del Charco, hvor I finder et udvalg af restauranter og barer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Room

Dobbeltværelse med udsigt til haven

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset med udsigt til haven har en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, altan, skrivebord, TV, telefon, værdiboks, minibar og aircondition. Badeværelset har bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

Pillow

Dobbeltværelse med udsigt til Teide

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse har fra altanen udsigt til vulkanen Teide og er udstyret med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, skrivebord, TV, telefon, værdiboks, minibar og aircondition. Badeværelset har bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

Room Sea view

Dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset har havudsigt, altan, en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Endvidere findes der skrivebord, TV, telefon, værdiboks, minibar og aircondition. Badeværelset er udstyret med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

Naturen på Tenerife

Klipper, vulkaner, kyst og skov. Tag på på opdagelse i Tenerifes mangfoldige og kontrastfulde natur:

 • Besøg den historiske bydel i La Orotava, hvor arkitektur fra det 16. århundrede står bevaret og vidner om områdets kulturarv. Besøg også den botaniske have, der blev grundlagt for over 200 år siden. Gå rundt på frodige stier blandt tropeblomster og eventyrlige planter!
 • Bestig vulkan-bjerget Teide, der med sine 3718 meter er Spaniens højeste bjerg. I den tilstødende park finder I de smukkeste vandrestier og udsigtspunkter. Det er også muligt at bestille en guidet tur, hvor I både får indblik i områdets økosystemer og kan se en fantastisk solopgang
 • Klippeformationen Acantilados de Los Gigantes stiger op fra havet i en højde på 500-800 meter og er blandt et af de mest spektakulære landskaber på øen. Tag en udfordrende vandretur eller en afslappende sejltur og se klipperne fra vandet — et imponerende syn!
All-inclusive

Ved ankomst på hotellet får I udleveret et armbånd med "All-Inclusive Premium". Dette armbånd skal bæres under hele opholdet. All-inclusive begynder på ankomstdagen kl. 14.00 og slutter på afrejsedagen kl. 12.00. All-inclusive inkluderer morgenmad, snacks, frokost, aftensmad og drikkevarer (vand, læskedrikke, øl, udvalgte drinks og vin). Drikkevarer fra minibaren er ikke inkluderet.

Morgenmad: kl. 07.30 - 10.30
Snacks: kl. 11.30 - 17.30
Frokost: kl. 12.30 - 15.00
Aftensmad: kl. 18.30 - 21.30

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med udsigt til haven
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med udsigt til Teide
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med havudsigt

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.018,- - kr. 2.037,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Køretiden er ca. 90 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Bag hotellet ligger den maleriske landsby Orotava og den berømte vulkan Teide. Den gamle by Puerto de la Cruz, som har mange butikker, barer, pubber, natklubber og restauranter, ligger 1 km væk. Den smukke by Santa Cruz, som er værd at besøge, ligger cirka 37 km fra hotellet. Hotel Taoro Garden ligger ca. 90 km fra Tenerife Syd Lufthavn (TFS).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice