Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo i hjertet af det vestlige Berlin

 • Storbyferie
 • 2 overnatninger
 • Berlin
Pris fra kr. 1.669,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Berlin: 2, 3 eller 4 overnatninger på Park Inn by Radisson Berlin City West inkl. morgenmad og fly fra København

Berlin er en klassiker, når det handler om at booke den ideelle storbyferie. Og ikke uden grund – her er smukke parker, fine museer, store shoppinggader, trendy caféer og et væld af spændende kulturskatte. Tag 2, 3 eller 4 nætter på Radisson-hotellet Berlin City West i byens vestlige del, og tilbring tiden med at prøve de nyeste trends indenfor gastronomi og mode, se de tankevækkende mindesmærker for 2. Verdenskrig og tag en pause i Tiergarten. Glem ikke at krydre kultur og shopping med lokalbrygget øl i Kreuzberg med en lækker omgang currywurst. Wir sehen uns in Berlin!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Park Inn by Radisson Berlin City West***
 • Morgenmad
 • Turistskat
 • Fly tur-retur fra København til Berlin
 • Håndbagage
God, bedre, bedst, Berlin!!

Berlin er Tysklands brusende hovedstad og et ideelt feriemål for alle, der elsker kultur, historie, kunst, gastronomi, shopping, caféhygge, storbyliv og (spøjse) museer. Her ligger prægtige, gamle bygninger, historisk kulturarv og fascinerende museer side om side med trendy barer, hippe gallerier og fantastisk gadekunst. I Berlin kan I lære om noget af Europas mest spændende og mest grusomme historie samt opleve de nyeste trends indenfor mad, mode og musik. Besøg Checkpoint Charlie, se alle museerne på Museumsøen, bliv betaget af den fascinerende gadekunst i Kreuzberg-kvarteret og få jer et grønt pusterum i Volkspark Friedrichshain. Berlin er sikker på at fortrylle, uanset om den er en gammel kending eller et nyt bekendtskab!

Park Inn by Radisson Berlin City West

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
bar

Park Inn by Radisson Berlin City West ligger i en fredelig gade i kvarteret Charlottenburg-Wilmersdorf. Herfra er der kun 1,6 km til Kurfürstendamm, og den nærmeste metrostation ligger kun 300 meter fra hotellet. Hver morgen står I op til morgenmad, og i hotellets bar og bistro sælges der snacks og forfriskninger.

 • +2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et komfortabelt dobbeltværelse på mellem 22 og 30 m², der er forsynet med aircondition, skrivebord, siddehjørne, fladskærms-TV og gratis WiFi. I har desuden eget badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer.

Vi anbefaler

Berlin er en verden af uudforskede eventyr. Her er et par anbefalinger til oplevelser på ferien:

 • I det trendy kvarter Prenzlauer Berg finder I en lang række hyggelige barer. Besøg for eksempel den minimalistisk indrettede bar Dr. Pong, hvor I kan drikke øl og spille bordtennis til den lyse morgen.
 • Room 77: Skal aftensmaden være af den uprætentiøse og afslappede slags, så besøg Room 77, der serverer gode burgere og lokalbryggede øl i charmerende, trendy omgivelser i Kreuzberg-kvarteret.
 • Er I til nyere kunst, kan det anbefales at slå et smut forbi Hamburger Bahnhof, der har til huse i en tidligere stationsbygning fra det 19. århundrede. Her kan I opleve værker af blandt andre Andy Warhol, Roy Lichtenstein og Joseph Beuys.
 • Historiske seværdigheder: I kan opleve minder fra DDR på Alexanderplatz, eller I kan besøge et af de mest berømte vartegn i Berlin, Brandenburger Tor, som før 1989 var et symbol på delingen af ​​Berlin og Tyskland, men i dag er et nationalt symbol på enhed.
 • Kurfürstendamm: Ønsker I at snuse til Berlins spændende mode, så er den 3,5 km lange handelsgade Kurfürstendamm stedet, hvor alle shoppingdrømme går i opfyldelse.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed, betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Det koster 12 € per døgn at parkere foran hotellet og 16 € per døgn at parkere i hotellets parkeringsgarage.
Det er ikke muligt at reservere en parkeringsplads før ankomst

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i en fredelig gade i den vestlige del af Berlin i kvarteret Charlottenburg-Wilmersdorf. Der er 300 meter til nærmeste metrostation, hvorfra I nemt kommer rundt i resten af byen samt til og fra lufthavnen. Det tager ca. 20 minutter at spadsere til Kurfürstendamm.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice