Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Idylliske Trondheim med fly

 • Storbyferie
 • Trondheim
Pris fra kr. 4.329,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 5 overnatninger på Quality Hotel Augustin i hyggelige Trondheim inklusive morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Få byer er så charmerende som Trondheim. Byen, som er Norges tredje største by, ligger ud til fjorden og er lige smuk året rundt. Trondheim er kendt for at være Norges cykel-hovedstad og selvudråbt gastronomisk højborg! I bor på Quality Hotel Augustin, som ligger i den gamle bydel tæt på byens seværdigheder. Når den første sult er stillet efter morgenmaden, kan I begive jer ud i byen til fods eller på cykel — byen er nemlig ikke større, end at I kan nå fra den ene ende af byen til den anden uden at få sved på panden. I Trondheim finder I en livlig atmosfære, autentisk kulturhistorie og uforglemmelige madoplevelser på et og samme sted.

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år) på Quality Hotel Augustin
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Trondheim
 • Håndbagage
Hyggelige Trondheim

Selvom Trondheim er Norges tredje største by, er den en nem by at navigere i til fods. Denne gamle vikingestad er samtidig meget cykelvenlig, og der findes cykelstier mange steder rundt i byen. Gå over den gamle bro til kvarteret Bakklandet, som er den absolut mest maleriske del af Trondheim. Her finder I brostensbelagte gader og nogle af de gamle træbygninger, der gennem årene har undviget brand eller nedrivning. Mange af bygningerne er gamle varehuse, der nu er omdannet til boliger, butikker og restauranter. Trondheim huser også Nidarosdomen, som er en af Norges vigtigste domkirker og uden tvivl en af de smukkeste. Fra Nidarosdomen kan I fortsætte dagen i musikkens fodspor på Rockheim — Norges nationalmuseum for populærmusik. Afslut dagen på en af Trondheims mange restauranter, der hylder den lokale madtradition med deres moderne fortolkninger af det norske køkken.

Quality Hotel Augustin

 • Hotel
 • Trondheim, Norge
Quality Hotel Augustin

Hotellet har en lang historie, der strækker sig tilbage til 1915, da det først blev åbnet under navnet Grand Hotel. I dag er hotellet et moderne byhotel med 136 komfortable værelser, hvoraf alle værelser er unikt indrettet med forskelligt interiør og design. Hotellet ligger centralt i den gamle bydel få meter fra indkøbscenteret Trondheim Torg. Fra hotellet er det let at komme til seværdigheder som Nidarosdomen, Norges største træpalæ Stiftsgården og Kristianstens fæstning. Hotellet har også en bar og restaurant, hvor I får serveret retter lavet med lokale råvarer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset har en dobbeltseng, eget bad og toilet, skrivebord samt TV.

Norges madhovedstad

I kan godt begynde og glæde jer! I Trondheim serveres der nemlig en masse lokal mad og der afholdes årlige madfestivaler, som har været med til at sætte byen på kortet som Norges gastronomiske hovedstad!

 • Baklandet Skydsstation serverer rustikke, norske retter i et autentisk, stemningsfuldt hus, der tager jer tilbage til mormors tid. Til frokost kan sildetallerken anbefales og til aften kan I smage husets fiskesuppe eller vildtgryde.
 • Folk og Fe fortolker det nordiske køkken med smukt anrettede tallerkener med lokale råvarer af høj kvalitet. Vælg mellem nøje udvalgte menuer alt efter hvor sultne I er!
 • Traditionel norsk mad med et moderne twist fås på Troll Restaurant. Med sloganet "Norsk mad på en fandenivoldsk måde" er der vist ingen tvivl om, hvad man kan forvente sig. Nyd godt af spændende smagsoplevelser, godt håndværk og en skøn udsigt.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 person per Enkeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med to enkeltsenge

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Parkering i nærliggende parkeringshus koster 195 NOK per døgn (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Trondheim Lufthavn gå ca. 450 meter til busstoppestedet Trondheim Lufthavn Værnes. Herfra tag Flybussen til Dronningens gate. Herefter gå ca. 180 meter til hotellet. Samlet rejsetid ca. 60 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger ca. 34 km fra Trondheim Lufthavn. Trondheim by ligger ca. 500 km fra Oslo og ca. 1100 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice