Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyeventyr på centralt hotel i Oslo

 • Storbyferie
 • Oslo
Pris fra kr. 1.699,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk norske Oslo med 2-3 overnatninger på det centralt beliggende Anker Hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund

Den travle by Oslo er en af de grønneste hovedstæder i verden og byder på smuk arkitektur, interessant historie og kulturarv samt et dynamisk byliv. Fra Anker Hotel kan I efter morgenmaden nemt begive jer ud til fods i byen. I Oslo møder fortid nutid, og storslået historie samt natur kombineres med nyskabende gastronomi og trendy shopping. Oplev Oslos betagende historie udfolde sig for jeres øjne på Vikingeskibsmuseet og Akerhus slot eller kig på fremstående kunst på et af byens mange museer. Er I klar til et norsk storbyeventyr?

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger på Anker Hotel
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Oslo
 • Håndbagage
Oplev Oslo

For en hovedstad er Oslo en af de mindre. Oslo er en by, som er nem at navigere i og de fleste seværdigheder kan nås til fods. Men lad ikke byens størrelse narre jer, Oslo har nemlig et enormt udvalg af seværdigheder. Her findes utallige interessante museer, imponerende bygninger, store parker og fine butikker. Besøg det imponerende Akershus slot og fæstning og gå til Bjørvika for at betragte det smukke operahus. Se moderne kunst på Astrup Fearnley Museet og promener op og ned af Akers Brygge havnefront og marina. Hvem skal du opdage Oslo med?

Anker Hotel Oslo

 • Hotel
 • Oslo, Norge
Hotel Anker

Anker Hotel er et moderne konferencehotel med 296 hotelværelser og 7 konferencelokaler. I de sidste år er hotellet blevet opgraderet og renoveret. Dette hotel ligger blot 1 km fra den berømte hovedgade Karl Johans Gate, og har således den perfekte beliggenhed, når I skal ud og udforske byen.

 • +2
Læs mere
Hotel Anker Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle værelser er indrettet med TV, telefon, skrivebord og gratis WiFi. På værelserne er der også privat badeværelse med toilet, bad og hårtørrer.

Vi anbefaler

Historie, grøn natur og sprudlende kunst — i Oslo er der altid noget at opleve

 • Besøg Forgnerparken og Vigelandsanlegget i den vestlige del af byen, hvor I kan beundre over 200 skulpturer af Gustav Vigeland. Af højdepunkter kan nævnes bronzeskulpturerne Sinnataggen, Livshjulet og granitsøljen Monolitten.
 • Gå på den næsten 2 km lange Karl Johans Gate, en smuk boulevard, hvor I finder mange kendte europæiske detailkæder og norske varehuse. Husk, at det er okay at vindueshoppe! For skattejægerne findes der et loppe- og antikmarked på Vestkanttorvet hver lørdag (indtil 16. december 2017) samt Birkelundenmarkedet på Grünerløkka, som har åbent næsten hver søndag hele året rundt. Rejser I op til jul, er julemarkederne selvfølgelig et must! De to største findes på Rådhusplassen og Folkemuseet på Bygdøy. OBS: Bemærk at flere butikker og restauranter kan være lukket omkring jul.
 • Gå ikke glip af et besøg på Munch-museet. Her kan I se en imponerende samling af malerier af Edvard Munch. Kunstelskere kan ikke komme udenom Nasjonalmuseet, hvor Munchs berømte maleri Skriget findes.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 6 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 260 NOK (ca. 210 kr.) per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Hotellet ligger ca. 48 km fra Oslo Lufthavn, Gardermoen. Fra lufthavnen tager I Flytoget F2 i retning mod Drammen. Stå af på Oslo Centralstation. Gå til Jernbanetorget og tag sporvogn 13 mod Storo-Grefsen Stasjon. Stå af på Hausmanns Gate og gå ca. 180 meter til hotellet. Samlet rejsetid: Ca. 50 min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Anker Hotel ligger ca. 50 km fra Oslo Lufthavn, Gardermoen. Oslos største seværdigheder ligger inden for en radius på 5-10 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice